Credit cards Flyselskap

Sommerfordeler for American Express Elite

Sommerfordeler

Innehavere av cobranded SAS American Express Elite for ekstra sommerfordeler dette året ved reiser til og fra Stockholm Arlanda.

I perioden 01 juli 2021- 31 juli 2021 gir det co-branded SAS American Express Elite kortet adgang til loungen som heter Amex Lounge by Pontus. Normalt sett gis det kun adgang for kortholdere med American Express Platinum og American Express Centurion.

Loungen ligger airside i termnial mellom A og F piren. Du skal bare presentere ditt boardingkort og ditt SAS American Express Elite.

Sommerfordeler

 

sommerfordel

Sommerfordeler hos Pontus

Stjernerestauratøren Pontus Frithiof har realisert sin visjon i Arlandas største restaurant, ovenpå i Terminal 5. Pontus in the Air har alt du trenger for de som setter pris på en virkelig kulinarisk opplevelse. Egen vinkjeller, sommelier og et fullt utstyrt kjøkken hvor alt tilberedes fra bunnen av. Pontus in the Air er den første flyplassrestauranten i Sverige noensinne, nevnt i White Guide 2017!
Pontus in the Air er kanskje den mest storslåtte restaurantinvesteringen noensinne på Arlanda. Sommelier-stab, bordservering, to barer, en enorm vinliste med hundrevis av champagner – med eieren, restauratøren og gründeren Pontus Frithiof selv ved roret. Ambisjonen er høyest mulig, å tilby noe for alle.

Det luftige rommet har totalt 250 sitteplasser. I Brasserie er det en vinbar og à la minute-servering. Det er en tidsgaranti på fjorten minutter fra bestilling.

Om morgenen serveres frokost på Brasserie. Velg mellom en solid frokost med blant annet eggerøre og stakkars riddere. Eller et sunnere alternativ som grøt med eplekompott, grillet levain med avokado, fruktsalat og ferskpresset appelsinjuice.

Monstro Burgers & Pasta er et familiekonsept på Pontus in the Air. Det serverer godt tilberedte burgere og kremete pastaretter inspirert av italiensk og amerikansk mat.

%d bloggere liker dette: