Flyselskap SAS EuroBonus

EuroBonus Sølv-medlemmer ta med en venn eller opptil fire nære familiemedlemmer til SAS Loungene

EuroBonus Sølv-medlemmer

 

Fra 1. juli til 15. august 2021 kan EuroBonus Sølv-medlemmer ta med en venn eller opptil fire nære familiemedlemmer til SAS Loungene i Stockholm, København og Oslo (kun SAS Lounge innenlands). Dette gjelder når dere reiser på samme SAS-flygning. Tilbudet er ikke gyldig på SAS-charterreiser eller Widerøe-flygninger.

I EuroBonus Sølv flyr du i ren komfort mens du sakte, men sikkert kryper opp mot det neste EuroBonus-nivået – og mot drømmereisen. Husk at medlemsnummeret ditt må registreres på reisen for at du skal kunne bruke fordelene.

SAS Eurobonus Sølv-medlemmer i loungen

  • Slapp av, jobb og nyt mat og drikke i SAS-loungene i Norden (unntatt SAS Gull-loungen). Gjelder i løpet av sommerferien (1. juli 2021 til 15. august 2021) når du har en SAS-flygning.
  • Ta med deg en venn. Eller opptil fire av dine nærmeste familiemedlemmer (ektefelle/partner/foreldre og egne barn) inn i loungen når de også har en SAS-flygning.
  • Merk: EuroBonus-nummeret må registreres på reisen for å få tilgang til SAS loungen i kampanjeperioder.

Du finner en komplett oversikt over dine fordeler som SAS Sølv medlem her.

sas gjenåpner
Facebook-foto: SAS.

 

Eurobonus Silver

EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Du starter alltid som medlem, og jo mer du flyr i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, jo raskere når du det neste nivået som gir flere fordeler. Du vil automatisk gå opp ett nivå i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, som starter samme måned som du blir medlem av EuroBonus.

Du kan bli tildelt et Gull på livstid-medlemskap hvis du kvalifiserer deg for EuroBonus Gull i ti år på rad ved hjelp av enten oppsamling av grunnpoeng eller antall kvalifiserende flystrekninger med SAS eller Widerøe.

%d bloggere liker dette: