Flyplass Flyselskap

Emirates gjenåpner First Class loungen i Dubai

First Class loungen
First Class loungen åpnes for reisende. Foto: Emirates.

Emirates gjenåpner First Class loungen i Dubai i takt med at passasjertallet øker. Endringen kommer når flere markeder rundt om i verden letter begrensninger og innfører protokoller som muliggjør internasjonal reiser

Emirates har gjenåpnet sin dedikerte First Class Loungen i Dubai International’s Concourse  B etter å ha sett antall premiumkunder vokse. Emirates forteller videre at de også vil fortsette å drive sin Business Class Lounge i Concourse B. Den har vært åpen siden juli 2020 for First- og Business Class-reisende, samt kvalifiserte Skywards-medlemmer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Tilbudet  tilgjengelig i Emirates loungen inkluderer gratis ansiktsbehandling på Timeless Spa, gratis tjenester på Shoeshine av Mr Cobbler, fire fine champagne-årganger i den dedikerte Moet and Chandon-baren, spesialtilbud på luksusvin- og brennevinforhandler Le Clos, og begrenset -edisjon te blandes med Dilmah Tea.

Den gjenåpnede Emirates First Class Lounge har også oppussede og romslige sitteplasser i spisestue, hvile og sosiale områder.

Emirates ‘siste Lounge meny gjenspeiler de siste mattrendene og tilbakemeldinger fra kunder, og tilbyr et dedikert utvalg av deilige veganske, glutenfrie og andre sunne alternativer, i tillegg til kulinariske høydepunkter som: char-grillet wagyu burger, 72-timers stekt biff korte ribber, foie gras terrine, Black Angus indrefilet og en tradisjonell Emirati frokost.

I tillegg til et utvalg av gode viner, brennevin og cocktailer, kan Emirates First Class-kunder nyte en ny meny med over 55 individuelle retter laget av kokker på Emirates Flight Catering.

First Class Lounge

Gjenåpningen av Emirates Lounge i Concourse B er det siste i et trinnet i en åpningsplan. Flyselskapet har jevnt og trutt har restartet sine eksklusive bakketjenester for premium kunder det siste året. Dette inkluderer gratis Chauffeur Drive i 70 byer, og Emirates Lounge-operasjoner i Dubai, Kairo, New York JFK, Manchester, Boston, Milano og Los Angeles.