Bonus Program Flyselskap

Få én Skywards Mile i minuttet med Emirates Skywards

Det unike tilbudet gir medlemmer av lojalitetsprogrammet Emirates Skywards muligheten til å opptjene én Skywards Mile for hvert minutt de tilbringer i Dubai fra oktober 2021 til og med mars 2022. I denne perioden er Dubai vertskap for verdensutstillingen Expo 2020, samtidig som De forente arabiske emirater feirer sitt femtiårsjubileum – hvilket gjør det til en utmerket tid å oppleve byen på.

Emirates Skywards er det prisvinnende lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai. Med tilbudet «Mile-A-Minute» kan medlemmer opptjene én Skywards Mile for hvert minutt de oppholder seg i Dubai (opptil 5000 Miles) i løpet av en stop-over, eller et lengre opphold i Dubai.

 

Tilbudet henger sammen med at Dubai – Emirates’ hjemby – er vertskap for Expo 2020 og at De forente arabiske emirater feirer sitt femtiårsjubileum. Både eksisterende og nye medlemmer av Emirates Skywards kan benytte seg av tilbudet ved å bli medlem innen 31. mars 2022. Tilbudet gjelder for alle som har kjøpt billetter mellom 1. august 2021 og 31. mars 2022, for reiser mellom 1. oktober 2021 og 31. mars 2022.* Registrering og kjøp av billetter gjøres på emirates.com.

 

Emirates Skywards
Foto: Emirates.

Besøk Dubai opptjen Emirates Skywards

Dubai ble gjenåpnet for turister i fjor og har uten tvil beholdt sin posisjon som en av de mest populære feriedestinasjonene, enten for et lengre opphold eller et stopp på veien til en av de over 120 destinasjonene Emirates flyr til. Byen er kjent for sine ikoniske bygg, hoteller i verdensklasse og kritthvite strender. Den var også en av de aller første byene i verden som fikk «Safe Travels»-stempelet fra World Travel and Tourism Council (WTTC), hvilket bekrefter Dubais omfattende og effektive tiltak for å sikre besøkendes helse og sikkerhet.  

 

Mellom 1. oktober 2021 og 31. mars 2022 går verdensutstillingen, Expo 2020, av stabelen. Arrangementet kalles gjerne «en festival av menneskelig oppfinnsomhet». Besøker du Dubai i denne perioden kan du forvente et trygt og uforglemmelig besøk med live underholdning, festivaler, kulinariske opplevelser og inspirerende workshops. Arrangementet vil ønske velkommen mer enn 25 millioner besøkende fra over 190 forskjellige land. Du kan lese mer om Expo 2020 og booke billetter her.

 

Frem til 31. mars 2022 kan du også bli med på feiringen av UAE sitt femtiårsjubileum, «Year of the 50th». Forvent en storslagen feiring og spennende aktiviteter over hele landet når befolkningen og besøkende feirer 50 år med historie.

%d bloggere liker dette: