Flyselskap

Lufthansa bekrefter åpning av First Class terminalen (FCT)

First Class terminalen
First Class Terminal i Frankfurt. Foto: Lufthansa.

Reisende i First Class med Lufthansa  eller innehavere av Miles & More HON Circle kan igjen fra 1. september 2021 ta i bruk First Class Terminal ved reiser fra eller i transitt ved Frankfurt lufthavn. Via sin Twitter-konto bekrefter flyselskapet at terminalen tas i bruk fra 1. september 2021.

Foreløpig tilbys Lufthansa First Class på Boeing 747-8, som primært benyttes på ruter til Chicago, Los Angeles, Miami og Mexico City.

Det er alltid hyggelig å ha med en ekstra reisekamerat.  Den klassiske badeanden til Lufthansa er  blitt en maskott for deres førsteklasseprodukt på bakken. Den endres i farge og fasong fra måned til måned. Et klassisk samleobjekt som man ikke ønsker å være foruten. Også i september 2021 er det designet et ny badeand, skal vi gjette om den er med «munnbind» ?

Lufthansa First Class terminalen  ved Frankfurt lufthavn har blitt sertifisert som en 5-stjerners lounge.

“Dette er en mest eksklusiv førsteklasses terminal som ligger borte fra de viktigste terminalområdene, og er fortsatt en av de fineste førsteklasses salongene. Komforten og fasilitetene i terminalen er ypperlige, og restauranten  i terminalen holder en meget høy standard. Personalet er effektivt og vennlig, og med en sjåførbil til flyet er dette en salong vel verdt et besøk. »

Stengt under pandemien i First Class terminalen

Velkommen til førsteklasses terminal i Frankfurt. Alt er ivaretatt  for din personlige komfort og velvære. Loungen tilbyr lenestoler, rolige rom med dagsenger, romslige dusjrom, fin mat og spisestue med prisbelønt kjøkken, en sigarsalong og en bar med et utvalg av drikkevarer som inkluderer over 130 forskjellige typer whisky.
Loungeområdet i First Class Terminal gir mange muligheter for hvile og avslapning. Gjester som ønsker å jobbe i et diskret miljø, kan trekke seg tilbake til en av fem separate kontorenheter og bruke gratis tjenester, for eksempel Wi-Fi, telefonsamtaler i Tyskland og faksmaskiner.

%d bloggere liker dette: