Flyselskap Rutenytt

Flyr utvider rutetilbudet i Norge

Første Flyr-fly Det nye norske flyselskapet Flyr
Første Flyr-fly ønskes velkommen med vannsalutt av Oslo lufthavn. Foto: Lejla Brackovic

Mandag 16. august setter flyselskapet Flyr endelig kursen mot Bergen og Trondheim, med daglige flyvninger til og fra Oslo. Senere samme uke flyr selskapet sørover til solfylte Nice, Alicante og Malaga.

Dersom du bestiller flybilletter senest 15. august vil du å få Smart-billetter til Mini-pris, med fritt setevalg, bagasje og fleksibilitet inkludert.

Utvider rutetilbudet

utvider rutetilbudet
Screen-shot: Flyr.

Etter en forsiktig start den 30. juni 2021, utvider nå Flyr nettverket ved å inkludere Bergen og Trondheim. Det er foreløpig ikke meldt om noen ruter til Stavanger. Senere neste uke har selskapet blinket seg ut populære destinasjoner ved middelhavet. I Spania setter Flyr kursen mot Malaga og Alicante, men Frankrike får en direkte rute mellom Oslo og Nice.

Om Flyr

Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Selskapet flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Vi teller nå mer enn 70 ansatte, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.

 

%d bloggere liker dette: