Flyselskap Rutenytt

Norwegian gjenopptar flyvninger fra Torp Sandefjord lufthavn

gjenopptar flyvninger fra torp Norwegian
Boeing 737-800 ved Torp Sandefjord Lufthavn. 📷 Norwegian.

Norwegian gjenopptar flyvninger fra Torp Sandefjord lufthavn med direkterutene til Malaga og Alicante fra Torp. I mars 2022 letter det første Norwegian-flyet fra Torp siden samfunnet stengte ned på grunn av pandemien, og passasjerer kan bestille reisene fra og med i dag.

Vi gleder oss til å ønske kundene våre velkommen om bord på Torp Sandefjord lufthavn igjen. Det er nå ti år siden vi begynte flyvninger derfra. Og flyplassen har i disse årene vært viktig for Norwegian – og ikke minst for passasjerene våre i denne delen av landet.

Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Gjenopptar flyvninger fra Torp til Malaga og Alicante

Flyselskapet vil ha to ukentlige avganger til Malaga og ukentlige avganger til Alicante fra Torp. Billettene som legges ut for salg vil ha en pris som starter på 399 kroner, og de første flyvningene er satt opp 27. og 28. mars 2022.

Denne gladmeldingen ha vi ventet lenge på og dette er utrolig positive nyheter for alle Norwegian-fans i hele Vestfold og Telemark. Nå er det mange i regionen vår som blir veldig glade! Vi vet på bakgrunn av tilbakemeldinger at vi har mange lojale Norwegian-passasjerer på Torp som har ventet tålmodig på denne gladmeldingen. De har ventet og er klare til å bestille sin Norwegian-billett til Spania fra Torp. I november kan vi feire at Norwegian har vært ti år på Torp. I den anledning håper vi at dette er starten på nye ti år med videre langsiktig samarbeid og kanskje også flere Norwegian-destinasjoner fra Torp. Med begeistring og på vegne av hele regionen – velkommen tilbake til Torp!.

Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp Sandefjord lufthavn.

I takt med den trinnvise åpningen av samfunnet har også flytrafikken økt gradvis. I juli hadde Norwegian det høyeste antall passasjerer siden før pandemien brøt ut.

%d bloggere liker dette: