Flyselskap Rutenytt

Flyr til København, Paris og Roma som nye reisemål

Flyr til København
Flyr lanserer nå tre nye ruter til mange nordmenns favorittreisemål; København, Paris og Roma. Pressefoto: Flyr.

Flyr lanserer nå tre nye ruter til mange nordmenns favorittreisemål; København, Paris og Roma. Samtidig utvides det nye norske selskapets flyprogram med flere ukentlige avganger til de populære reisemålene Alicante og Malaga.

Flyr til København
Pressefoto: Kilian Munch / Flyr.

Vi lytter til kundene våre, og svært mange har ønsket seg Flyr-ruter til København, Paris og Roma. I tillegg har vi nå også gleden av å utvide vårt rutetilbud for reiselystne nordmenn som vil til Malaga og Alicante.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og selskapet har i etterkant opplevd stor etterspørsel fra nordmenn som ønsker seg flere ukentlige avganger til Alicante og Malaga.

Flyr-billetter til Paris, Roma og København, samt utvidet tilbud til Malaga og Alicante er allerede i salg på flyr.com og i Flyr-appen, og Flyr vil de kommende ukene lansere flere spennende reisemål. Samtidig lanseres muligheten for selvbetjent bestilling av ledig midt sete foran i kabinen, for gjester som ønsker litt bedre plass om bord og som vil sikre at ingen benytter setet ved siden av seg.

Flyr til København, Paris og Roma.

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Vi teller nå mer enn 200 ansatte, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.

 

%d bloggere liker dette: