Flyselskap

Emirates ansetter – skal ansette 3000 kabinansatte

Emirates ansetter
Foto: Emirates.

For å kunne dekke opp for den planlagte økningen i driften ser Emirates nå etter 3000 kabinansatte og 500 flyplass-ansatte til sin Dubai-hub. Emirates ansetter inntil 3500 nye medarbeidere.

De ledige stillingene er Dubai-baserte og er først og fremst roller med kundekontakt. Stillingene passer godt for vennlige, energiske og service-orienterte mennesker som ønsker internasjonal erfaring som Emirates merkevareambassadører. Kandidater som ønsker å jobbe i Emirates som kabinansatte eller som flyplassansatt kan lese mer om stillingene, samt levere en søknad, på www.emiratesgroupcareers.com.

https://frequentflyer.no/2016/12/09/kabinansatt-hos-<a title="Emirates" class="aalmanual" target="_blank" rel="nofollow" href="https://frequentflyer.no/goto/13/emirates">emirates</a>-betyr/

Vi vet at norske reisende synes det er hyggelig å møte på norske og norsktalende kabinansatte eller piloter på ruten til og fra Oslo. Så vi oppfordrer alle som har lyst til å søke. Emirates er et globalt selskap hvor kollegene dine er fra hele verden. Å ha base i Dubai er en spennende mulighet til å oppleve verden. Jeg er sikker på at det vil være mange norske søkere også denne gangen.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

 

https://frequentflyer.no/2019/12/10/<a title="Emirates" class="aalmanual" target="_blank" rel="nofollow" href="https://frequentflyer.no/goto/13/emirates">emirates</a>-kabinbesetning-anerkjent-som-verdens-beste/

Emirates ansetter

Emirates har gradvis åpnet driften av nettverket sitt igjen, i tråd med lettelser av reiserestriksjoner rundt om i verden. Den siste måneden har de kalt tilbake piloter, kabinansatte og andre ansatte som ble tatt ut av sine stillinger når pandemien tvang flyselskapet til en drastisk reduksjon i antall flyvninger i fjor. Emirates flyr per tiden til over 120 byer, og opererer nå 90 prosent av nettverket sammenlignet med før pandemien. Planen er å øke driften til 70 prosent av kapasiteten i løpet av 2021. Dette inkluderer å ta sine ikoniske A380-fly i bruk igjen.

Dubai er en attraktiv og spennende by som tiltrekker seg mennesker fra hele verden. Med en gjestfri kultur og gode muligheter til å leve, jobbe og ha en spennende og aktiv fritid er dette en spennende mulighet for de som ønsker en internasjonal karriere.

%d bloggere liker dette: