Flight Deals Flyselskap

Emirates med kampanjepriser til Seychellene, Maldivene eller Mauritius

 

Emirates med kampanjepriser
Foto: Emirates.

Den siste uken med mye regn og skikkelig rufsevær satte et solid punktum for sommeren. For de som ønsker å rømme fra den våte, kalde sesongen vi går inn i nå, frister  flyselskapet Emirates med kampanjepriser til solfylte destinasjoner med hvite sandstrender i det indiske hav.

Emirates lanserer en ny kampanje for de som drømmer om en solfylt tur til Seychellene, Maldivene eller Mauritius. Alle Emirates-kunder får kampanjepriser* til disse destinasjonene med priser fra NOK 6 599 på Economy Class og fra NOK 21 999 på Business Class på reiser frem til 30. juni 2022. Tilbudet er også tilgjengelig gjennom Emirates’ samarbeidspartnere.

Emirates med kampanjepriser Champions League hos Emirates

Emirates med kampanjepriser – velg sete i Economy for EUR 1

Emirates’ kunder kan nå også velge sitt foretrukne sete for kun EUR 1 når de booker sin billett på Economy Class til det Indiske hav på emirates.com. Enten du foretrekker et vindussete for å få den beste utsikten eller midtgang for å få mest mulig fleksibilitet har du nå mulighet til å velge selv. Dette tilbudet, for opptil fire passasjerer, er kun tilgjengelig på emirates.com og må gjennomføres før du fullfører bestillingen og opptil fire dager før den første utgående reisen. Tilbudet gjelder for Economy Special og Saver-billetter fra Europa til Seychellene, Maldivene og Mauritius.

Emirates Skywards Emirates med kampanjepriser
Ruten fra Oslo til Dubai flys med en Boeing 777. Foto: Emirates.

Maldivene

Med 1 200 øyer som strekker seg over 865 kilometer, men kun et hotell på hver øy, er Maldivene perfekt for de som ønsker å være litt for seg selv. Ferierende kan nyte solen på hvite strender og snorke i det turkise havet. Eller gjøre opplevelsen uforglemmelig ved å bo på en av bungalowene som står på påler ute i sjøen. Veien fra sengen til morgenbadet har aldri vært så kort. Per i dag tilbyr Emirates 22 ukentlige fly til Maldivene fra Dubai med en Boeing 777-300ER. Mer informasjon om innreisekravene på Maldivene kan du finne her.

 

Seychellene

Et besøk til Seychellene inkluderer opplevelser med grønne fjell, pulserende markeder og Instagram-vennlige hvite sandstrender. Den vakre øygruppen har åpnet sine grenser igjen og ønsker velkommen til besøkende fra hele verden, uavhengig av deres vaksinestatus. Informasjon om innreisekrav til Seychellene finner du her. Per i dag har Emirates daglig avganger til Seychellene fra Dubai med en Boeing 777-300ER.

3D printede A380 chase the sun Emirates med kampanjepriser
Emirates Airbus A380 – Foto: Emirates.

 

Mauritius

Med travle Grand Baie i nord og den avslappende strekningen St Félix i sør, gjør Mauritius til et av de beste stedene i verden for en strandferie. Her finnes det litt mer liv og røre i forhold til Maldivene og Seychellene, med et rikt tilbud av golfbaner, kultur og vannsport. Alle ferierende, uansett alder, som reiser til sandstrendene i Mauritius, må fremvise et negativt COVID 19 PCR-testattest som er tatt innen 72 timer fra det siste ombordsstigningsstedet. Informasjon om innreisekrav til Mauritius finner du her. Per i dag har Emirates daglig avganger til Mauritius fra Dubai med en Airbus A380.

Emirates med kampanjepriser

Bestilles på Emirates.no

%d bloggere liker dette: