Flyselskap

Flyr opphever munnbindkrav på alle sine flygninger

munnbindkrav flyr

 

Etter en grundig vurdering går nå Flyr bort fra kravet om munnbind om bord for reisende og for Flyrs kabinansatte. Fra og med 14. oktober oppheves munnbindkravet på alle flygningene til selskapet. 

 Vi velger å følge retningslinjene til norske helsemyndigheter og opphever derfor kravet om bruk av munnbind på alle våre flygninger. Det blir derfor helt frivillig for våre kabinansatte å bruke munnbind, og det samme vil gjelde for våre gjester ombord.

Bjørn Erik Barman-Jenssen, CGOO i Flyr.

Tidligere i oktober mottok vi i Flyr My Care sertifisering av DNV, og denne har ligget til grunn for den interne vurderingen når vi nå velger å følge norske helsemyndigheters anbefaling mht. bruk av munnbind. Alle øvrige smitteverntiltak forblir uendret.

Det ligger en grundig evaluering bak beslutningen, som er tatt i nært samarbeid våre verneombud og fagforeninger.

Om Flyr

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. I Flyr er vi opptatt av å drive etter den norske modellen, med norske lønns- og arbeidsvilkår.

Selskapet teller nå ca 300 medarbeidere, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: