Flyselskap

Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte

Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte
Pressefoto: Emirates.

Emirates skal ansette 6 000 personer de neste seks månedene. Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte. De ser etter kabinpersonale og flyplassansatte, som tidligere meldt, i tillegg til 600 piloter og 1200 personer til teknisk avdeling. Dette for å dekke en etterspørsel etter reiser som har kommet tidligere enn ventet. 

Emirates har allerede gjenopprettet 90 prosent av nettverket sitt, og er på vei til å oppnå 70 prosent av kapasiteten de hadde før pandemien mot slutten av 2021. Flyselskapet setter inn flere flyvninger på ruter for å dekke opp det økende behovet, og de har begynt å fly A380 igjen på populære destinasjoner som trenger høy kapasitet.

Vi har gjenopptatt driften vår sikkert og forsiktig, i takt med at grenser har åpnet og reiserestriksjoner er lettet. De positive økonomiske signalene og en økende vekst i etterspørselen gjør at vi håper at vi er tilbake til samme kapasitet som før pandemien innen midten av 2022.

Hans høyhet Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreleder og CEO hos Emirates.

 

 

I september lanserte Emirates en kampanje for å rekruttere 3 000 kabinansatte og 500 flyplassansatte til sin hub i Dubai. Norgessjef Terje Grue ønsket da, som nå, nordmenn velkommen til å søke:

 Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte – skal ansette 6000 de neste seks månedene
Foto: Emirates.

Vi vet at norske reisende synes det er hyggelig å møte på norske og norsktalende kabinansatte eller piloter på ruten til og fra Oslo. Så vi oppfordrer alle som ha lyst til å søke. Emirates er et selskap hvor du har kolleger fra hele verden, og med base i Dubai er det en spennende mulighet til å oppleve verden. Jeg er sikker på at det også denne gangen vil være mange norske søkere.

Terje Grue, Norgessjef hos Emirates.

Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte

Siden etterspørselen etter reiser øker mer enn ventet ser Emirates nå etter 700 ekstra flyplassansatte til både Dubai og andre lokasjoner. I tillegg er det behov for 600 kvalifiserte piloter, basert i Dubai. Emirates skal også forsterke det tekniske teamet og ser etter 1200 personer, både ingeniører og støttestillinger.

%d bloggere liker dette: