Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Fordeler med Mastercard Upgrade

 

 Mastercard Upgrade rekord

Mastercard Upgrade passer for deg som vil opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng raskere ved daglig bruk. I tillegg får du flere fordeler med ditt kredittkort. Logg inn i nettbanken og oppgrader ditt Mastercard i dag.

  • SAS EuroBonus poeng på alle varekjøp når du bruker ditt Mastercard i Norge, utlandet og på nett.
  • Du slipper å bestille et nytt kort og slipper å registrere noe på ditt SAS EuroBonus-kort.
  • Du står fritt til å bruke dine opptjente poeng på flyreise, hotellopphold, leiebil eller shopping.

Poengene du samler vil vises på Mastercard-fakturaen. Poengene beregnes månedlig og overføres deretter til din medlemskonto i SAS EuroBonus. Din totale poengsaldo kommer frem på oversikten du vil motta fra SAS. Se også poengene dine i SAS appen. Husk at du får mest mulig ut av fordelene om du betaler hele fakturaen ved forfall.

Å oppgradere til SAS EuroBonus koster kroner 99 per måned. Du får 15 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner du bruker i norsk valuta, og 20 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner i utenlandsk valuta. I tillegg får du 10 000 SAS EuroBonus Ekstrapoeng i velkomstpoeng.

Pølser is og brus

Som Saga-kunde får du 4 % rabatt på drivstoff, is, pølser og alt annet på bensinstasjoner, verden over når du betaler med ditt Mastercard fra DNB. Det eneste du trenger å gjøre er å betale med ditt SAGA Mastercard. Da trekkes rabatten automatisk fra på neste Mastercard-faktura.

Rabatten gjelder for totalt samlet kjøp per kalenderår på inntil 50 000 kroner.

barberer velkomstgave Mastercard Upgrade

Tjen inntil 20 000 Statuspoeng

Handler du for mer enn 100 000 kr per kalenderår får du 10 000 statuspoeng overført til din EuroBonus-konto. Du kan opptjene ytterligere 10 000 statuspoeng ved å bruke kortet for mer enn 200 000 kr per kalenderår.  Kriteriene for opptjening av statuspoeng er lik som ordinære poeng.

SAS EuroBonus statuspoeng gir mulighet til oppgradering av SAS EuroBonus-medlemsnivå, men kan ikke benyttes til reiser, varer eller tjenester innen EuroBonus-programmet. Dine statuspoeng overføres din SAS EuroBonus-konto ved fakturering samtidig som Ekstrapoengene.

Avis President Club

Har du oppgradert ditt Mastercard, kan du bli medlem av Avis’ eksklusive President’s Club uten ekstra kostnader. Medlemskapet gir deg en rekke fordeler når du skal leie bil. Blant annet får du Avis’ høyeste prioritet når du reserverer, og du slipper kø når du skal hente bilen. Du får også oppgradert bil ved ledig kapasitet.

Mastercard Upgrade

Nye betingelser fra 01-01-2021 for DnB Mastercard Upgrade

Fra 01-01-2021 er det nye betingelser som gjelder.

Kort type Pris per måned Poeng per 100 kroner Velkomstpoeng SAS EuroBonus Statuspoeng Andre fordeler
DNB Mastercard 49 kroner 10 poeng i norsk valuta og 15 poeng i utenlandsk valuta 3000 poeng Egenandelsforsikring for leiebil, kjøpsforsikring og prisforsikring
Sølvkort/hvite kort 49 kroner 10 poeng i norsk valuta og 15 poeng i utenlandsk valuta 3000 poeng Egenandelsforsikring for leiebil, kjøpsforsikring og prisforsikring
SAGA 99 kroner 15 poeng i norsk valuta og 20 poeng i utenlandsk valuta 10 000 poeng Inntil 20 000 Statuspoeng per kalenderår Tilgang til Lounge Key, egenandelsforsikring for leiebil, kjøpsforsikring og prisforsikring
Private Banking 99 kroner 15 poeng i norsk valuta og 20 poeng i utenlandsk valuta 10 000 poeng Inntil 20 000 Statuspoeng per kalenderår Egenandelsforsikring for leiebil, kjøpsforsikring og prisforsikring

 

SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husstandsinntekt på 1 500 000 kroner eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner.

 

1 comment

  1. Blr vel kanskje nevnes at denne annonsen er stein gammel.
    Videre kreves inntekt/plassering på 1 – 1.5 mill.kroner.

Comments are closed.