Flyselskap Rutenytt

Ny direkterute mellom Bergen og Paris Orly

Vueling Bergen og Paris Orly
Pressefoto: Vueling

Vueling starter opp direkterute mellom Bergen og Paris Orly. Ruten får to ukentlig avganger og gir Vestlendingene gode muligheter til å oppleve Paris.

Avinor er glad for å kunne meddele at Vueling starter opp direkterute fra Bergen til Paris Orly (ORY) torsdag 4. november. Ruten har to ukentlige avganger fra Flesland, torsdag og søndag.

​Air France satser i Bergen

Ruteåpningen gir alle reiseklare en fin mulighet for å oppleve Paris i høst,  vinter og tidlig vår, eller å reise videre ut i verden, fra november til april.

 

Jeg er veldig glad for å annonsere Vuelings første flyvning mellom Bergen og Paris Orly. Vuelings mål er å fortsette å bidra med reiselivssektoren og tilby nye muligheter for våre fritids- og forretningsreisende. Ønsket om å reise er fortsatt tilstede og vi ønsker å tilby nye destinasjoner samt rimelige priser for alle, uansett reiseformål.

Charlotte Dumesnil, Director of Sales, Distribution and Alliances hos Vueling.

Ruten flys med en Airbus A321, og har avgang fra Bergen på torsdager kl 10.30, og ankomst i Bergen søndager kl 17.45.

Foto: Vueling on Facebook.

Om Vueling

Vueling Airlines er et lavprisflyselskap med base i Barcelona, Spania. Selskapet flyr til store deler av Europa, særlig den vestlige delen av Middelhavet. Selskapet har også baser ved Madrids internasjonale flyplass, Charles de Gaulle internasjonale lufthavn i Paris og Sevilla lufthavn.

Vueling Airlines ble etablert i 2004, og startet flyvningene sine 1. juli samme år. Selskapet hadde da to fly, som begge fløy ruten Barcelona – Ibiza.

Sommeren 2012 satte selskapet for første gang opp en rute til Norge, med to ukentlige avganger hver vei på strekningen Barcelona – Stavanger. Fra 2013 fløy selskapet også fra Barcelona til Oslo og Bergen. Oslo har fire ukentlige avganger, mens Bergen har to. Vueling har dermed åtte ukentlige flyvninger hver vei mellom Barcelona og ulike byer i Norge.

Selskapet flyr også Oslo – Alicante fire ganger i uken i høysesongen (ut september) og tre ganger i uken frem til slutten av oktober.

%d bloggere liker dette: