Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Økte trumf bonuser – Trumf Visa kredittkort

Trumf Visa kredittkort SAS Eurobonus
Skjermbilde: trumf.no / Norgesgruppenfinans.

 

Med Trumf Visa kredittkort får du nå 1,5 % Trumf-bonus på blomster og planter hos Mester Grønn. Du får også hele 3,5 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf. Din raskeste vei til EuroBonus poeng.

Mester Grønn sin visjon er å skape glede i alle hjem ved å tilby friske blomster med topp kvalitet og til gode priser. For å være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn har den beste kvaliteten har de kvalitetsgaranti og bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid. Hver uke finner du nye, gode tilbud på sesongens blomster.

Årets beste torsdager – trippel trumf 2021

Med Trumf Visa kredittkort får du nå 1,5 % Trumf-bonus hos Apotek 1¹. Du får også hele 3,5 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf. Apotek 1 har også egne kampanjer med ekstra Trumf-bonus for deg som medlem.

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 440 apotek spredt over hele landet. Apoteket har blitt kåret til best i sin bransje hele 10 år på rad av Norges Kundebarometer. Apotekete er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips – som kundene har behov og tillit til.

Det med liten skrift​​​​​​​ – Trumf Visa kredittkort

¹ Det gis ikke Trumf-bonus fra Apotek 1 på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller andre tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 50 som gir 675 EuroBonus ekstrapoeng.

I skrivende stund er konverteringsraten 1 Trumf-krone = 10,00 EuroBonus-ekstrapoeng. Var dette en bonus-gulerot eller? Nå kan du sette opp fast konvertering fra på NOK 50 som gir 675EuroBonus poeng som fast overføring. Det blir fort poeng og flotte reiser av en slik transfer.

SAS Eurobonus

Om Trumf

Trumf er et lojalitetsprogram som primært lar deg spare bonus når du handler dagligvarer. Fordelsprogrammet har i dag over to millioner brukere som mottar bonus på dagligvarebutikkene Meny, Kiwi, Spar og Joker, blant annet.

Trumf så dagens lys i 1996, og har siden 2007 vært en del av NorgesGruppen. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

Opptjen på Trumf netthandel

Trumf samarbeider også med et utvalg nettbutikker som kan gi deg bonus via fordelsportalen ViaTrumf. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn på ViaTrumfs nettside, finne butikken du vil handle hos i oversikten og handle.

Du får større rabatter gjennom ViaTrumf enn ved vanlig dagligvarehandel, eksempelvis opptil 9,5 % EuroBonus hos Asos, 10 % hos BliVakker.no og 2,5 % hos Apple, blant annet.

2 comments

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: