Flyselskap Rutenytt

Finnair åpner rute til Dallas i USA

Dallas i USA.
Finnair Airbus A350-900 XWB. Foto: Finniar.

Finnair vil fly til nesten 100 destinasjoner sommeren 2022 – åpner nye ruter til Busan, Tokyo Haneda og Dallas i USA.

Finnair forbereder seg på den fortsatt forventede gradvise åpningen av Asia, og planlegger åf ly til nesten 100 destinasjoner i Asia, USA og Europa i løpet av sommersesongen, som begynner 27. mars 2022. Flyselskapet vil åpne nye langdistanseruter til Busan i Sør Korea, Tokyo Haneda, Dallas i USA, og vil også ha Sapporo som sommerdestinasjon for første gang.

Vi ser frem til at verden fortsetter å åpne seg igjen. Før pandemien var Japan vårt største enkeltmarked utenfor vårt hjemmemarked Finland, og vi ser frem til å returnere til alle våre fem destinasjoner i Japan. Vi åpner også en ny rute til Busan i Sør-Korea, og viser vår kontinuerlige forpliktelse til å tilby de beste og mest bærekraftige forbindelsene mellom Europa og Asia via vårt Helsinki-knutepunkt.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer, Finnair.

Dalla I USA American Airlines sliter
American Airlines (AA) er one world partner og har sin hovedbase ved DFW-Dallas, Texas.. Foto: AA

Dallas i USA

Vi er også glade for å styrke nettverket vårt i USA ved å legge Dallas til som en ny destinasjon. Våre kunder vil kunne nyte gode forbindelser til andre byer i Nord-Amerika gjennom det omfattende nettverket til vår alliansepartner, American Airlines.

Hvis reiserestriksjonene tillater det, vil Finnair gjenoppta rutene til alle de fem destinasjonene i Japan de betjente før pandemien – Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka og Sapporo – og lansere en ny rute til Tokyos Haneda flyplass. Til sammen vil Finnair fly opptil 40 ukentlige flyvninger mellom Helsinki og Japan sommeren 2022. Finnair flyr daglig til Tokyo Narita og Haneda, og tilbyr totalt 14 ukentlige avganger til hovedstaden i Japan. Finnair flyr også daglig til Nagoya og Osaka og kommer til å introdusere doble dagblader til Osaka i juni. Finnairs Sapporo-rute vil bli introdusert for sommersesongen for første gang med to ukentlige frekvenser. Fukuoka i Sør-Japan betjenes med tre ukentlige flyvninger.

Finnair forbinder kunder til viktige asiatiske megabyer, og flyr til Shanghai og daglig til Hong Kong, Seoul, Singapore og Bangkok. Finnair tilbyr daglige flyvninger til Delhi fra og med juni. Den nye Busan-ruten i Sør-Korea vil bli lansert i mars med tre ukentlige frekvenser.

I Nord-Amerika vil Finnair fly til Chicago, Los Angeles og New York. Samt åpne en ny rute til Dallas, Texas. Dallas vil bli lagt til nettverket fra 7. februar 2022 og vil bli fløyet fire ganger i uken, med utmerkede forbindelser til Finnairs partner American Airlines nettverk.

Finnair Business Class om bord I Airbus A350-900. Foto: Finnair.

Satser interkontinentalt

Etter hvert som den interkontinentale trafikken vokser, vil Finnair også styrke sitt europeiske nettverk. Fra Helsinki med jevne forbindelser til mer enn 70 europeiske byer, inkludert nye destinasjoner Zagreb og Larnaca. Finnair tilbyr doble daglige flyvninger til byer som Amsterdam, Düsseldorf, Hamburg, Wien, Zürich, Gdansk og Milano, og enda flere daglige flyvninger til Paris, London, Berlin, Warszawa, Brussel, St. Petersburg samt de skandinaviske og baltiske byene.

Helsinki lufthavn utvides, med den nye terminal 2-inngangen, ankomsthallen og reisesenteret med nye parkerings- og kollektivtransportordninger som åpner i desember 2021, og nye sikkerhetskontroll- og innsjekkingsområde åpner sommeren 2022. Utvidelsen av flyplassen støtter Finnairs kundeopplevelse ytterligere med jevne og pålitelige overføringer i Helsinki.

Alle Finnair-produkter finner du på Finnair.com og selskapets mobilapplikasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: