Flyselskap

Emirates setter inn A380 på ruten til Bangkok

A380 på ruten til Bangkok generøs dispensasjon Emirates feirer melbourne gratis helikopter emirates kutter
Emirates setter inn A380 på ruten til Bangkok. Foto: Emirates.

Emirates tar igjen bruk flaggskipet A380 på ruten til Bangkok Suvarnabhumi Airport fra 28. november. Dette vil bidra til å møte sterkt økende etterspørsel fra reisende til den populære feriedestinasjonen når Thailand nå åpner for internasjonale turister som er vaksinerte.

Den daglige flyvningen med A380 (EK372/373) gir høyere kapasitet og frekvens på flyvningene til Bangkok, for å møte etterspørselen flyselskapet ser. Den ikoniske Emirates A380 flyr ruten med både First, Business og Economy Class. Innsettingen av A380 vil komplementere flyvingene som allerede går daglig som EK384 og EK385. Disse rutene flys av Emirates Boeing 777-300ER med tre kabiner. I tillegg går det fem ukentlige flyvninger til Bangkok via Phuket (EK378/379) som vil økes til daglig frekvens fra 1. desember.

De daglige flyvningene med A380 til Bangkok (EK372) har avgang fra Dubai kl. 9:30 lokal tid og ankommer Bangkok kl. 18:40 lokal tid. EK373 har avgang fra Bangkok kl. 20:35 lokal tid, og ankommer Dubai kl. 00:50 neste dag lokal tid.

Thailand er en ettertraktet destinasjon for ferierende fra Europa og Norge, og flyselskapet ser en økende etterspørsel også fra Afrika og Midtøsten.

 

Tidligere denne måneden lettet Thailand på restriksjonene slik at vaksinerte turister fra 60 utvalgte land kan reise inn i landet uten å måtte i karantene. For flere detaljer rundt innreisekrav til Thailand, og hvilken dokumentasjon som er påkrevd, se denne oversiktenEmirates.com.

%d bloggere liker dette: