Flyselskap Rutenytt

Høy etterspørsel etter flyreiser: Lufthansa Group Airlines tilbyr 440 ekstra ruter ifm jul og nyttår

jul log nyttår
Foto: Lufthansa Group.

Lufthansa Group Airlines setter inn  80 000 ekstra seter tilgjengelige i forbindelse med avvikling av ruter i jul og nyttår.  Spesielt populære destinasjoner er  New York, Florida, Portugal, Spania og Kanariøyene

Flyselskapene til Lufthansa Group (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Eurowings). Gruppen tilbyr rundt 80 000 ekstra seter på 440 ekstra flyvninger for den kommende høytiden og nyttår. Flyselskapene reagerer nå på den ukelange økningen i etterspørselen etter flyreiser i ferietiden ved å gjenoppta destinasjoner og øke frekvensen av eksisterende forbindelser eller utplassere større fly.

Bare fra sine trafikk-knutepunkt i München og Frankfurt tilbyr Lufthansa alene mer enn 120 ekstra flyvninger med en kapasitet på 25 000 seter i ferieperioden.

Vekst til USA ifm jul og nyttår

I USA bestilles New York og destinasjoner i delstaten Florida spesielt ofte. For Europa er destinasjoner på det spanske fastlandet og Kanariøyene, Portugal og andre solfylte destinasjoner i Middelhavsregionen samt Skandinavia spesielt etterspurt. I tillegg til disse destinasjonene er de snøsikre skistedene i Lappland (nord-Finland) tilbake på ruteplanen. Dermed når man over høytiden og nyttår fra Frankfurt Ivalo og Kuusamo samt fra München Kittilä i Lappland og Tromsö i Norge – Northern Light inclusive.

Alle flyreiser kan umiddelbart bestilles. Med planlegging bør flyreisende vurdere i hvert tilfelle de aktuelle gjeldende innreise- og karantenebestemmelsene. Gjestene kan også finne informasjon på www.auswaertiges-amt.de.

Flyr CO2-nøytralt  i dag

Reisende kan gi et personlig bidrag til klimabeskyttelse og gjøre flyreisen CO2-nøytral. I tillegg til muligheten for å kompensere flyreisen via klimaprosjekter av høy kvalitet, kan Lufthansas gjester fly med bærekraftig drivstoff allerede i dag. Lufthansa-gruppens flyselskaper har integrert alternativene i bestillingsprosessen. Ofte flyers kan finne dem i Miles & More-appen. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på compensaid.com.

%d bloggere liker dette: