Flyselskap Rutenytt

British Airways første amerikanske transatlantiske flyrute fra Gatwick

Transatlantiske flyrute fra Gatwick har allerede startet. Foto: Nick Morrish/British Airways.

British Airways første amerikanske transatlantiske flyrute fra Gatwick siden starten av pandemien tar av til Tampa, etterfulgt av OrlandoBritish Airways vil fly til flere amerikanske flyplasser enn noe annet transatlantisk flyselskap.

Flyselskapet skal også sette inn A380-ruten  til Dallas fra Heathrow fra 27. mars 2022, Etter den nylige gjenåpningen av amerikanske grenser for briter, tok British Airways første amerikanske transatlantiske fly fra Gatwick av i dag med kurs mot Tampa, Florida.

Flyselskapets ruter til Tampa vil fløyet tre ganger i uken. British Airways vil også gjenoppta flyvninger fra Gatwick til den populære familiedestinasjonen Orlando fra fredag ​​19. november. Dette er første gang flyselskapet har operert til disse destinasjonene, og til USA fra Gatwick, siden starten av Covid-19-pandemien i mars 2020.

transatlantiske flyrute fra Gatwick
Airbus A380 kunde British Airways

Setter inn A380 til Miami, Houston og Los Angeles

British Airways planlegger å operere til 23 amerikanske flyplasser denne vinteren. Det er mer enn noe annet transatlantisk flyselskap, med 246 avganger i uken fra januar. I tillegg til Tampa og Orlando fra Gatwick, vil flyreiser til de populære byene Nashville og New Orleans starte på nytt i desember fra Heathrow.

Flyselskapets A380-fly vil også lande i USA igjen, med super jumbojet som settes i trafikk til Miami fra Heathrow fra 5. desember. Los Angeles følger fra 9. desember og Dallas fra 27. mars.

Orlando og Tampa er blant våre mest populære destinasjoner. Vi vet hvor mye kundene våre ser frem til å reise tilbake. Florida er en så mangfoldig stat, så enten det er en avslappende strandferie, et fornøyelsesparkeventyr eller en episk biltur, er det noe for enhver type reisende. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av British Airways Holidays-avtaler som passer ethvert budsjett.

Claire Bentley, administrerende direktør for British Airways Holidays.

 

%d bloggere liker dette: