Bonus Program Flyselskap

Kjøp oneworld Emerald status med Finnair

oneworld Emerald status
Foto: Finnair.

Nå kan du kjøpe Oneworld™ Emerald status hos Finnair –  det inkluderer lounge-tilgang i hele Oneworld™ alliansen.

British Airways-partner og oneworld-medlem Finnair tilbyr opptil 100 % bonus på kjøpte bonuspoeng, og ved å kjøpe bonuspoeng opptjener du også statuspoeng. Frem til og med  27. desember 2021 kan du kjøpe bonuspoeng til en bonusreise og oppnå elite status i Finnair Plus på mellomnivå eller toppnivå uten å fly.

Og siden Finnairs elitestatus er oneworld-status

Finnair Plus Gold er oneworld sapphire. Det betyr loungetilgang i alle oneworld alliance lounger når du har en dagsaktuell billett med flyselskap i alliansen.

Spesielt relevant for oss som er bosatt i Europa,  Finnair Plus Gold medlemmer mottar 4 en-veis oppgraderinger sertifikater på flyvninger i Europa.

Finnair Plus Platinum er oneworld Emerald. Det betyr First-class  lounge tilgang når du reiser med oneworld-flyselskaper som tilbyr produktet, uavhengig av reiseklassen du har booket i, og når disse loungene er åpne. Du får tilgang til British Airways Galleries First, Cathay Pacific Wing og Pier First Class lounger, Qantas First Class lounger, etc.

Verdt å merke seg at Platinum medlemmer mottar 2 business class-oppgraderinger for langdistanse og 4 på europeiske flyvninger, og kan nominere noen til Gold-status (som vil bli en oneworld sapphire og få American Airlines Flagship Lounge-tilgang).

POENG KJØPT BONUSPOENG  NIVÅPOENG BONUS
1000–4000 poeng

0 %

25 %
5000–49 000 poeng 40 % 25 %
50 000–99 000 poeng 60 % 25 %
100 000–149 000 poeng 80 % 25 %
150 000–200 000 poeng 100 % 25 %

Med andre ord, kjøper du 200 000 poeng i Finnair Plus, mottar du 200 000 poeng i bonus. I tillegg vil du motta 100 000 statuspoeng (nivåpoeng bonus). Da er du automatisk kvalifisert til Finnair Plus Gold (oneworld sapphire.)

oneworld Emerald status
Finnair Plus Gold – Oneworld Sapphire. Foto: Finnair.

 

Eksempel på kjøp – oneworld Emerald status

EKSEMPEL PÅ KJØP  BONUSPOENG  BONUS NIVÅPOENG 
5000 poeng 2000 1750
50 000 poeng 30 000 20 000
100 000 poeng 80 000 45 000
200 000 poeng 200 000 100 000

Det finnes mange måter å bruke bonuspoengene på. Bestill bonusflyreiser for drømmeferien, kjøp en julegave i Finnair Shop med gode rabatter, bo på våre partneres hoteller over hele verden og mye mer. Eller nå et høyere nivå ved å konvertere bonuspoeng til nivåpoeng i et forhold på 3:1. Med bonusnivåpoeng som også belønnes fra kjøpet, er dette en utmerket mulighet til å nå neste nivå og få flere fordeler. Det er en kostnad ved å konvertere bonuspoeng til nivåpoeng.

Så lenge du har én transaksjon hver 18. måned på kontoen din utløper ikke bonuspoengene. Dette betyr at det å kjøpe poeng vil forlenge gyldigheten til de eksisterende bonuspoengene i 18 måneder til.

Hva koster “moroa” ?

Via Finnair shop, som linker deg videre til Points.com hvor du kan kjøpe inntil 200.000 poeng.

Skjermdump: points.com

Prisen er € 2 575 – tilsvarende NOK 26 320. Selv etter konvertering av deler av de resterende bonuspoengene for å nå Finnair Plus Platinum, sitter du på en beholdning av 250 000 Finnair Plus bonuspoeng. Det holder til 3X Business class reiser til USA (enveis) + skatter og avgifter.

Du rykker opp til Finnair Plus Platinum-nivået når du har tjent 150 000 nivåpoeng eller foretatt 76 ruteflyvninger som kvalifiserer for opparbeiding av poeng hos Finnair eller andre oneworld-flyselskaper i løpet av beregningsperioden. Det nye Platinum-nivåmedlemskortet vises i Finnair-appen, og du kan begynne å bruke Platinum-nivåfordelene umiddelbart. Platinum-medlemskapet ditt fortsetter i resten av den gjeldende beregningsperioden pluss de neste tolv månedene

Oneworld Alliance fordeler med Finnair Plus

Hvis stamkundestatusen din hos oneworld er Emerald eller Sapphire, eller hvis du er passasjer på første klasse eller business-klasse på et hvilket som helst av medlemsselskapene i oneworld, har du tilgang til mer enn 650 flyplasslounger på flyplasser over hele verden. Dermed kan du slappe av eller jobbe i komfortable og elegante omgivelser før avgang, uansett hvilket oneworld-flyselskap du reiser med.

%d bloggere liker dette: