Flyselskap

SAS: Tirsdag måtte flyselskapet innstille 20 avganger

resirkulerbar emballasje
Hvor blir det siste “S” oss hos å  innstille  20 avganger? Foto:  Scandinavian Airlines Service.

Det skulle være julekuler, det skulle være glede og endelig familie gjenforeninger.  Nå er flyselskapet SAS så dårlig bemannet at selskapet må innstille 20 avganger tirsdagen før årets eneste høytid som er lovet gjennomført som “normalt”.

Jeg digger Flyr´s – kommunikasjon;

Hos oss er det en selvfølge at ansatte får muligheten til å feire jul sammen med nære og kjære. Flyr har derfor ingen flyvninger på julaften eller første juledag, men vil fortsette å fly gjester trygt hjem til jul før det. Vi er på jobb igjen fra andre juledag for å fly deg tilbake.

Innstille 20 avganger – hvorfor ?

Tirsdag ble tur-retur fra Arlanda til København, Oslo, London og Paris innstilt på grunn av sykefravær blant personalet.

 Vi har et uvanlig høyt sykefravær på grunn av covid og lavere terskel for å bli hjemme.

John Eckhoff, pressesjef i SAS.

Arlanda-Helsinki er også kansellert, men på grunn av tekniske problemer. For hele flyselskapet, altså fly fra både Sverige, Norge og Danmark, er det et tjuetalls avganger som ble kansellert tirsdag på grunn av høyt sykefravær.

Reisende har også fått meldinger om kansellerte flyreiser til blant annet Nice i morgen 22. desember. På Swedavias nettsider står det også at avganger fra Arlanda til Oslo, Barcelona, ​​​​Gran Canaria og Frankfurt er kansellert i løpet av de neste 24 timene.

Prøver å finne alternativer

Det er uklart av hvor mange av disse innstilte flyvningene som skyldes sykefravær, men pressesjefen hos SAS sier at det godt kan hende at flere avganger kanselleres.

 I første omgang, og så langt det lar seg gjøre, prøver vi alltid å finne et alternativ og booke om, enten med eget flyselskap eller et annet. Lykkes vi ikke med det, vil vi foreta en refusjon.

John Eckhoff.

Alle berørte skal ha mottatt informasjon fra SAS, via tekstmelding eller e-post. Til de som kanskje ikke kommer avgårde på sin etterlengtede juletur, sier pressesjefen:

Det er veldig beklagelig og vi beklager virkelig, men vi er, som resten av samfunnet, rammet av covid.

 

%d bloggere liker dette: