Bonus Program Flyselskap

Qatar Airways utvider Privilege Club-statusen til desember 2022

Qatar Airways utvider Privilege Club
Qatar Airways utvider Privilege Club-statusen til desember 2022. Foto: Qatar Airways.

Qatar Airways’ Privilege Club-medlemmer vil automatisk beholde statusen sin frem til desember 2022, noe som gir dem enda flere muligheter til å nyte toppnivå reisefordeler med ikke bare Qatar Airways, men alle Oneworld-flyselskaper.

Dette er den tredje statusforlengelsen som er gitt til Qatars Silver-, Gold- og Platinum Privilege Club-kortholdere siden mars 2020 på grunn av den pågående virkningen av Covid-pandemien.

Den sjenerøse utvidelsen omfatter også de som søkte om Qatar Airways populære status match kampanjen i mai-juni 2020, som var rettet mot medlemmer av konkurrerende bonus program.

Foto: Al Safwa First Class lounge Doha Qatar Airways

Qatar Airways utvider Privilege Club-statusen til desember 2022

Digitale medlemskort i Qatar Airways-appen vil fortsette å vise medlemmets nåværende utløpsdato for status for øyeblikket. Det vil bli oppdatert for å gjenspeile en utløpsdato 31. desember 2022.

I tillegg har Qatar Airways redusert antallet Qmiles som kreves for å bestille bonusreiser med opptil 49 % og utvidet gyldigheten av Qmiles slik at hver gang et medlem tjener eller bruker Qmiles, er deres totale kontosaldo gyldig i ytterligere 36 måneder.

Våre Privilege Club-medlemmer er veldig viktige for oss, og vi ønsker å fortsette å være der for dem. Det er grunnen til at vi i dag kunngjør vår siste forlengelse. Det er et av de mange trinnene som Privilege Club har tatt i løpet av det siste året for å hedre lojaliteten til våre verdsatte medlemmer mens vi navigerer i disse vanskelige tidene sammen.

Thierry Antinori, Qatar Airways’ kommersielle direktør.

Om Privilege Club

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Platinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

%d bloggere liker dette: