Flyselskap Rutenytt

SAS: Hit vil nordmenn reise i sommer

Hit vil nordmenn
Fotokreditt: SAS.

Antall bookinger for sommerferien øker i Norge, og det er først og fremst norgesferie, de skandinaviske hovedstedene og varmen rundt Middelhavet som lokker.

Den positive trenden i sommerbestillingene fortsetter, med økende etterspørsel og billettsalg. De siste ukene har bookingene til Sør-Europa økt og de siste tallene fra SAS viser at Alicante er det mest populære reisemålet. Det er tett fulgt av København og med Stavanger på tredje plass.

I sommer er det altså innenriksreiser, de skandinaviske hovedstedene og Middelhavet som frister reiselystne nordmenn. Innenriks er det Stavanger, Trondheim og Tromsø som topper listen.

Hit vil nordmenn – somerens  favorittdestinasjoner:

  1. Alicante
  2. København
  3. Stavanger
  4. Malaga
  5. Trondheim
  6. Stockholm
  7. Tromsø
  8. Bodø
  9. Nice
  10. Bergen

Listen er basert på destinasjoner booket 1.-17. januar. Reiseperiode juni-august.

Fleksibilitet er viktig for dem som skal ut å reise. SAS har derfor introdusert flere fleksible ombookingsalternativer, så kundene kan reise nå eller senere. Med 24 timers åpent kjøp og SAS’ fleksible billetter til utlandet, kan kundene booke om ved behov frem til 72 timer før avgang. Billetter i SAS Plus er både ombookings- og refunderbare. Les mer om SAS Fleksibel Bestilling

SAS, Skandinavias ledende flyselskap med knutepunkt i Oslo, København og Stockholm, flyr til destinasjoner i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier, vil SAS ta et globalt lederskap for en mer bærekraftig luftfart. Vi skal redusere de totale CO2-utslippene med 25 prosent innen 2025, ved å bruke mer bærekraftig flydrivstoff og vår moderne flåte med drivstoffeffektive fly. I tillegg til flytransport tilbyr SAS bakketjenester, teknisk vedlikehold og flyfrakt. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og kan med samarbeidende flyselskap tilby et stort antall reisemål over hele verden.

%d bloggere liker dette: