Flyselskap

Norwegian nyrekrutterer 270 kabinansatte – gjenåpner base på Arlanda

God Passasjervekst 270 kabinansatte
Foto: Norwegian.

Som en forberedelse til sommersesongen starter Norwegian nå rekrutteringen av rundt 270 kabinansatte, som skal ha base på Stockholm-Arlanda. Fra april 2022 går de nyansatte ombord i Stockholm og blir dermed det første flyvende personellet med base i Sverige som Norwegian har hatt siden pandemien startet i 2020. Dermed åpner Norwegian igjen sin base for kabinansatte på Arlanda.

 Vi er veldig glade for nå å være tilbake på Arlanda og kan åpne vår base for kabinansatte. Til tross for den økende smittespredningen de siste månedene, er vi positive til kommende sommersesong og har derfor bygget opp vårt rutenett fra Arlanda med 54 direktedestinasjoner i forkant av sesongen. Arlanda er en av våre viktigste flyplasser, og med 270 nye ansikter på Arlanda er det med glede vi kan konstatere at Norwegian nå for alvor er tilbake i Sverige igjen.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Rekrutterer 270 kabinansatte i Stockholm

Det har vært stor interesse for å ansette kabinansatte. Totalt har Norwegian mottatt i overkant av 1500 søknader. De nyansatte begynner i jobb i mars 2022 og starter sine flyvninger i april.

– Å være kabinansatt er en ansvarsfull og serviceorientert jobb. Vi er stolte over å ha mottatt så mange kvalifiserte søknader. Dette viser at vi er kjent i bransjen som en attraktiv arbeidsgiver. Våre kabinansatte har et spesielt ansvar for passasjerenes sikkerhet og har også ansvar for at hver enkelt passasjer får en god reiseopplevelse, sier Geir Karlsen.

Siden juni 2021 har sysselsettingsprosenten vært høy i Norwegian. I løpet av det siste halvåret har selskapet åpnet baser i København, Helsinki, Stavanger, Bergen og Trondheim.

I januar flyr Norwegian til 15 destinasjoner fra Stockholm-Arlanda, inkludert tre innenlandsdestinasjoner: Umeå, Luleå og Kiruna.

%d bloggere liker dette: