Flyselskap Rutenytt

Norwegian åpner nye direkteruter fra Trondheim og Stavanger

 

nye direkteruter fra Trondheim og Stavanger finansielt styrket selskap Hit reiser dansken, svensken og «norsken» på høstferie. Norske datterselskaper i sommer
Pressefoto: Norwegian.

Norwegian øker rutetilbudet med nye direkteruter til populære destinasjoner i Europa. Fra Trondheim vil det gå fly til Berlin, Manchester og København, mens det settes opp en rute til Paris fra Stavanger.

Vi tror vi er på kurs ut av pandemien, og etter snart to år med mange reiserestriksjoner er vi svært glade over å åpne opp ytterligere og lansere nye internasjonale direkteruter fra viktige byer i Norge.  Med Værnes og Sola som utgangspunkt ser vi frem til å ønske kunder velkommen om bord med kurs for spennende destinasjoner, og gleder oss likeså til å hilse på utenlandske turister som vil på ferie i Norge med Trondheim og Stavanger som utgangspunkt.

Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Allerede 7. april letter de første flyene fra Værnes til København og Berlin. Denne ruten vil ha to ukentlige avganger. Ruten mellom Trondheim og Manchester vil også ha to ukentlige avganger og starter opp 15. august.

Ruten mellom Stavanger og Paris åpner i hovedsak som en sommerrute, og reiser vil være mulig onsdager og søndager i perioden 15. juni til 14. august.

Trondheim og Stavanger
Rutekart: Norwegian.

Fakta om Norwegians nye direkteruter fra Trondheim og Stavanger:

  • Trondheim-København:   Fra 7. april, tre ukentlige avganger
  • Trondheim-Berlin:   Fra 7. april, to ukentlige avganger
  • Trondheim-Manchester.   Fra 15 august, to ukentlige avganger.
  • Stavanger-Paris: Fra 15. juni.   Er i utgangspunktet satt opp som en sommerrute.