Flyselskap

Thai Airways loungene i Bangkok, Chiang Mai og Phuket blir del av Priority Pass™

Thai Airways loungene
Foto: Thai Airways.

Thai Airways loungene i Bangkok, Chiang Mai og Phuket blir del av Priority Pass programmet, etter at Priority Pass™ har inngått en avtale med Thai Airways.

Medlemmer har fra nå adgang til innenlands Royal Orchid-loungene ved Phuket International (HKT), Chiang Mai International (CNX) og Bangkoks Suvarnabhumi (BKK) flyplasser.
Priority Pass-inngang inkluderer 2,5 timers bruk av loungen, gratis wifi og tilgang til snack- og forfriskningsbaren (alkohol er ikke inkludert).

Priority Pass Thai Airways loungene

Hva er Priority Pass ?

Enkelte kredittkort inkluderer et gratis Priority Pass. Dette er et eget, separat kort du får i tillegg til kredittkortet ditt. Det fungerer som nøkkelen din til mer enn 1300 flyplass-lounger i over 148 land.

Kredittkort som inkluderer Priority Pass er ofte blant de mer eksklusive. De er med andre ord ikke like lette å få tak i med tanke på inntektskrav, og flere har en rimelig høy årsavgift.

Det finnes hundrevis av flyplasslounger over hele verden. De ulike loungene er som regel forbeholdt flyreisende med Priority Pass, tilknytning til et flyselskap eller spesifikke flybilletter. På tross av begrenset loungetilgang finnes det også lounger tilgjengelig for hvermannsen.

Priority Pass

For oversikt over hvor de ulike loungene befinner seg kan du laste ned Priority Pass-appen.

Thai Airways loungene
Royal Orchid lounge i Bangkok lufthavn. Foto: Thai Airways.

Thai Airways loungene – tilgang til lounge før- og i transit

Flyplasslounger gjør det mulig å oppholde seg på et rolig og eksklusivt område før du skal ut å fly eller mellom layovers. For folk som reiser mye er dette spesielt ettertraktet. Dersom du ikke reiser like mye, men får nerver bare du tenker på å reise, vil loungetilgang sannsynligvis være noe også for deg.

I loungen får du tilgang på gratis mat og drikke, samt aviser, magasiner og Wifi. Enkelte utenlandske lounger kan til og med by på spa og treningsfasiliteter, for å nevne noe.

Gruppen tilbyr for tiden medlemmer tilgang til over 1300 lounger og opplevelser på over 650 flyplasser i 148 land.

Thai Airways begjærte konkursbeskyttelse i mai 2020 etter utbruddet av Covid-19, og gjennomgår for tiden en rekonstruksjon. I følge en Reuters-rapport skrives det at flyselskapet skal selge 42 fly og kutte nesten en tredjedel av arbeidsstyrken som en del av planene for å kutte kostnader.

Vi er glade for å kunngjøre dette partnerskapet til våre medlemmer, som vil se tre premium innenlands lounger over hele Thailand lagt til Priority Pass-programmet. Til tross for usikkerheten rundt pandemien, fortsetter innenlandsreisene å øke tempoet. Å øke vårt innenlandske loungetilbud med Thailands nasjonale flyselskap Thai Airways imøtekommer dette sterke ønsket om å reise, samtidig som det gir et snev av luksus i et trygt og komfortabelt miljø.

Todd Handcock, president for Asia Pacific, Collinson group som eier Priority Pass.

%d bloggere liker dette: