Flyselskap

Emirates med økt kapasitet til India – er tilbake til samme frekvens som før pandemien

Emirates gjenåpner det sikreste flyselskapet kapasitet til India
Foto: Emirates.

Emirates øker kapasiteten til India fra 1. april 2022. Flyselskapet vil med det være tilbake til samme rutefrekvens som de var før pandemien, med 170 ukentlige flyvninger til ni ulike byer i India. Økningen kommer etter at landet, i tråd med bilaterale avtaler, har besluttet å gjenopprette internasjonale flyvninger til og fra India fra slutten av mars 2022. Via Dubai er det bare ett stopp på reisen til India fra Norge, nå blir det økt kapasitet til India.

Fra Norge er det en jevn og fin vekst i trafikken til India. Spesielt er det reiser til Mumbai og New Dehli som driver trafikk, med Hyderabad og Bangalore rett etter. Reisende til India er en fin miks av folk som skal til landet i forbindelse med jobb, og de som reiser for å besøke familie og venner. Det har vært en vekst i trafikken gjennom vinteren, og vi håper den fortsetter å vokse. India er et utrolig spennende land å besøke, og ikke minst er landet en sterk partner for en rekke norske bedrifter.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Foto: Pixabay.com

Emirates med økt kapasitet til India

  • Mumbai – 35 ukentlige flyvninger
  • New Delhi – 28 ukentlige flyvninger
  • Bangalore – 24 ukentlige flyvninger
  • Chennai – 21 ukentlige flyvninger
  • Hyderabad – 21 ukentlige flyvninger
  • Kochi – 14 ukentlige flyvninger
  • Kolkata – 11 ukentlige flyvninger
  • Ahmedabad – 9 ukentlige flyvninger
  • Thiruvananthapuram – 7 ukentlige flyvninger

 

økt kapasitet til india
Foto: Emirates.

Emirates har også tatt i bruk kunde-favoritten Airbus A380 på daglig basis mellom Dubai og Mumbai i mars 2022. Emirates-flyvningene EK 500/501 opereres med det ikoniske flyet som tilbyr det ypperste av flyluksus.

Reisende som flyr med Emirates på First og Business Class fra Bangalore, Chennai, Hyderabad, Mumbai og New Dehli kan nyte den kostnadsfrie sjåførtjenesten til og fra flyplassen (der det er tilgengelig).

%d bloggere liker dette: