Flyselskap

Flyr er tildelt 19 ruter for offentlige tjenestereiser

offentlige tjenestereiser Flyr lanserer i dag nye reisemål til attraktive skidestinasjon
Pressefoto: Flyr.com

Gjennom statlige fellesavtaler om kjøp av flyreiser for offentlige tjenestereiser. Flyr tildelt kjøp av 19 flyruter. Flyr søkte på 19 flyruter og ble rangert høyest av tilbyderne på samtlige tildelte ruter. 

Statens innkjøpssenter ved Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ), har nylig gjennomført en anbudskonkurranse for avtale om offentlige tjenestereiser. Den endelige tildelingen vil finne sted etter utløpet av klagefristen som er satt til den 2. juni.

Offentlige tjenestereiser

Selskapet søkte på 19 flyruter og ble rangert høyest av tilbyderne basert på de fastsatte pris- og kvalitetskriteriene på alle de 19 flyrutene som selskapet innleverte tilbud på. Av innenlandsrutene kan nevnes de populære rutene fra Oslo til Bergen, Trondheim, Stavanger, Evenes, Tromsø og Bodø. Flyr fikk tilslag både på innenlandsruter og ruter til utlandet.

Ansatte i staten, i fylkeskommuner og kommuner som har valgt å inngå i innkjøpssamarbeidet, kan bestille reisene som inngår i avtalen gjennom reisebyråene som har avtale med det offentlige.

Selskapet har siden første flyvning den 30. juni 2021 hatt en kraftig utvidelse av rutenettverket og tilbyr nå 44 ruter til 38 reisemål. Flåten vil i løpet av sommeren bli på 12 fly. Flyselskapet teller nå 350 ansatte i hele, faste stillinger i Norge. Flyr har siden oppstart ligget helt i toppen i Norge når det gjelder regularitet og punktlighet.

Trafikktall for desember 2021 offentlige tjenestereiser
Foto: Flyr.

Om flyr

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge. Selskapet er bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Selskapet teller nå ca 350 medarbeidere, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.

%d bloggere liker dette: