Flyselskap Rutenytt

Norse Atlantic Airways lanserer flere flygninger fra Oslo til New York – nå via London

Norse Atlantic Airways lanserer
Foto: Norse Atlantic Airways.
Norse Atlantic Airways lanserer nå nye ruter fra Oslo til New York via London.  Selskapet tilbyr også direkteflygninger fra Oslo til New York. Tilbudet via London gjør at norske reisende får enda flere valgmuligheter.  
Prisene starter fra 1020 kroner én vei, inkludert alle avgifter. I tillegg kan kundene som ønsker å kun besøke London, bestille flybilletter fra Oslo til London fra 320 kroner én vei og nyte komforten om bord selskapets Dreamlinere direkte til Gatwick-flyplassen.

 Vi er veldig glade for å kunne tilby kunder som ønsker å reise fra Oslo og New York større valgmuligheter og fleksibilitet med denne nye ruten via London Gatwick. Kunder vil også kunne bestille flyreiser mellom Oslo og London, og får dermed en unik mulighet til å nyte reisen om bord våre komfortable og moderne Dreamlinere.

Bjørn Tore Larsen, konsernsjef  i Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways lanserer flere ruter

Den daglige flygningen til London starter 12. august og vil i første omgang gå ut sommerprogrammet. Flyet tar av fra Oslo på formiddagen. Ruten til New York går fra London Gatwick klokken 13.00 og lander på JFK-flyplassen klokken 15.55. Returen går fra New York klokken 17.55 og lander i London klokken 06.20 dagen etter. Direkteflygningen fra Oslo til New York går klokken 20.50.

–  Denne nye ruten er godt nytt for både lokal turisme og næringsliv i Norge, Storbritannia og USA fordi flere reisende betyr flere jobber og økonomisk vekst, sier Bjørn Tore Larsen.

Norse startet billettsalget i slutten av april og tilbyr direkteflygninger fra Oslo tll New York, Fort Lauderdale, Orlando og Los Angeles. Første flygning går til New York 14. juni. Flere ruter mellom Europe og USA lanseres i løpet av kort tid.

Om Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic Airways er et nytt flyselskap som vil tilby komfortable langdistanseflygninger til en god pris. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner som vil betjene destinasjoner som New York, Florida, Paris, London og Oslo. De første flygningene tar av i juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.

%d bloggere liker dette: