Flyselskap

Norwegian og Unionen er enige om en avtale for svenske kabinansatte

Norwegian og Unionen Norwegian er tilbake Norwegian skal fly
Foto: Norwegian

Norwegian og Unionen, som organiserer kabinansatte ved Norwegians base på Stockholm Arlanda, er blitt enige om en ny tariffavtale. Avtalen sikrer gode lønns- og ansettelsesvilkår for de 188 ansatte ved Norwegians base på Arlanda lufthavn og gir samtidig Norwegian forutsigbarhet.

Vi er godt fornøyd med denne avtalen med fagforeningen som gir oss og våre ansatte bedre forutsigbarhet. Avtalene sikrer at Stockholmsbasen er sterk for fremtiden og sikrer konkurransedyktige forhold for våre kabinansatte. Samtidig gir avtalen oss fleksibilitet for vintersesongen, noe som er helt nødvendig for å kunne jobbe kostnadseffektivt. Vi ser frem til videre samarbeid med den lokale fagforeningsklubben på Stockholm-basen for sammen å finne de beste løsningene for selskapet og våre dyktige medarbeidere på basen.

Guro Poulsen, EVP i Norwegian.

Norwegian og Unionen ønsker å fortsette det gode samarbeidet i fremtiden for å utvikle og innføre løsninger som skaper nødvendig fleksibilitet og konkurransekraft for Norwegian. Avtalen omfatter alle 188 kabinansatte ved Norwegian i Sverige – alle basert på Arlanda lufthavn.

Om Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian har vært kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax. Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

%d bloggere liker dette: