Flyselskap SAS EuroBonus

Widerøes Lounge- og Fast Track-tilbud sommeren 2022

Widerøes Lounge
Foto: Avinor.no

I år som i fjor kjører Widerøes Lounge og Fast track tilbud for EuroBonus Sølv-medlemmer hvor de får tilgang til Fast Track ved avreise fra en Avinor-lufthavn i perioden 4. juli – 5. august. Fast Track er allerede tilgjengelig for EuroBonus Gull og Diamant-medlemmer, samt kunder som reiser i Widerøe Flex.

I tillegg tilbyr Widerøe lounge på flere flyplasser i Europa. Man kan blant annet benytte seg av lounge når man reiser utenlands fra Bergen og Stavanger, i tillegg til Nice, Firenze, Aberdeen, Billund og London. Lounge er tilgjengelig EuroBonus Gull- og Diamant medlemmer samt kunder som reiser i Widerøe Flex/Full Flex

 

BGO får endelig sin egen Bergen Lounge for International Travellers

Fast Track

Fast Track er en separat sluse for raskere passering gjennom sikkerhetskontrollen. Reiser du i Widerøe Flex/Full Flex, eller er EuroBonus Gull-/Diamantmedlem, har du Fast Track inkludert i billetten. Reiser du i Mini eller Smart, kan du enkelt legge Fast Track til billetten ved billettbestilling eller i Mine Reiser.

Widerøe tilbyr Fast Track på følgende lufthavner:

 • Aberdeen
 • Bergen
 • Billund
 • Bodø
 • Firenze
 • Gøteborg
 • København (SAS Fast Track)
 • London Heathrow
 • Oslo
 • Sandefjord Torp
 • Stavanger
 • Tromsø
 • Trondheim
 • Ålesund

Widerøe-konsernet eies av Flyco og Fjord1 med eierandeler på henholdsvis 66 og 34 prosent. Konsernet består av datterselskapene Widerøe`s Flyveselskap AS, Widerøe Ground Handling AS, Widerøe Technical Services AS, Widerøe Property AS og Widerøe Asset AS. Til sammen er vi over 2500 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og Widerøe Flyveselskap flyr til 49 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartskonsern. Vi har et evig engasjement for å skape muligheter mellom små og store steder. I Distrikts-Norge er Widerøes flyoperasjoner av stor betydning for både næringsliv, helsevesen, utdanning, reiseliv og kultur. Widerøe er distriktenes kollektivtransport. Som Norges eldste flyselskap tar vi vårt samfunnsoppdrag på alvor og jobber hver dag for å ivareta folks mulighet til å ta hele landet i bruk.

%d bloggere liker dette: