Flyselskap

First Class-passasjerer blir tilbudt Dom Pérignon Plénitude 2

flyselskap i verdensklasse Dom Pérignon Plénitude 2
Pressefoto: Emirates.

Emirates er det eneste flyselskapet i verden som tilbyr sine passasjerer champagne fra det eksklusive merket Dom Pérignon Plénitude 2.

Nå kunngjør selskapet også at det tilbyr First Class-passasjerer en unik mulighet til å nyte en helt spesiell årgang – Dom Pérignon Plénitude 2.

Dom Pérignon er en av de mest respekterte og eksklusive champagnene i verden og Emirates er det eneste flyselskapet som har en eksklusiv avtale om å servere den om bord. Den svært sjeldne Dom Pérignon Plénitude 2, som nå tilbys på utvalgte ruter rundt om i verden, har flere flasker og tilbyr en kompleks spiral av aromaer. Smaken har en behagelig tone av lime, etterfulgt av tørkede aprikoser og epler, kandiserte bringebær og fiken. Sitronverbena, rosmarin og hvit pepper kan anes i ettersmaken, etterfulgt av mørke krydder og lakrisrot.

Dom Pérignon Plénitude 2
Dom Pérignon Plénitude 2 årgang 2003. Foto: Emirates.

Egen vinkjeller

I løpet av de siste 16 årene har Emirates investert mer enn 1 milliard dollar i sitt vinprogram. Innkjøp av eksepsjonelle viner så tidlig som mulig for å la dem modnes og nå sitt fulle potensial før de blir servert ombord. Emirates sin vinkjeller ligger i Frankrike og rommer i dag 6,5 millioner flasker med fine viner. Enkelte vil ikke  være klare for smaking før i 2035. Emirates tilbyr i dag 37 forskjellige typer franske viner og champagner om bord på sine fly. Bordeaux-rødvinene som serveres i Business Class holder seg i Emirates kjellere i gjennomsnitt 8-10 år. Mens vinene som er reservert for First Class kun serveres i gjennomsnitt 12-15 år etter kjøpet. Emirates har også en vintage kolleksjon som inkluderer Château Margaux 2004, Château Cos d’Estournel 2005 og Château Montrose 2005.

PS! – Det finnes fortsatt to flasker tilgjengelig hos Vinmonopolet i Bodø. Utsalgsprisen er på NOK 4 224,90 per flaske. Det gjør det nesten verdt prisen å fly Emirates First Class.

%d bloggere liker dette: