Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Oneworld: Finnair og British Airways salg til Nord-Amerika

Dallas i USA. Finnair med teaser Nord-Amerika
Finnair Airbus A350-900 XWB. Foto: Finniar.

Drømmer du om å lade opp batteriene dine på ditt neste morsomme eventyr? Fra i dag til 4. oktober 2022 har du sjansen til å bestille flyreiser med Finnair til levende og gjestfrie Nord-Amerika.

Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Følgende flyselskap fra Oneworld alliansen er med på tilbudet.

  • American Airlines
  • British Airways
  • Finnair
  • Iberia

Priser til Nord-Amerika

Miami MIA  kr       15 872
Washington IAD  kr       16 635
Los Angeles LAX  kr       16 686
Chicago ORD  kr       16 707
Boston BOS  kr       16 748
Toronto YYZ  kr       16 871

Finnair-prisene er i deres Business Class Light (Booking klasse I). Du vil derfor  ikke ha  de vanlige fordelene som gratis innsjekket bagasje og lounge tilgang. Med mindre du har Shapphire+-status hos Oneworld.

Reiseperiode er fra 05 jan 2023 – 31 mars 2023.

Nord-Amerika
Foto: Finnair.

Finnairs nye Business Class

Finnair fornyer alle kabinene våre på forretningsklasse på hele langdistanseflåten i 2022 og 2023. Den fornyede forretningsklassen vil heve reiseopplevelsen din til nye høyder. Forretningsklasse har en oppdatert førsteklasses nordisk interiør- og serviceopplevelse. Kabin og sete er utformet for å gi deg maksimal reisekomfort og respektere privatlivet ditt om bord.

Vær oppmerksom på at det vil ta tid å oppdatere kabinene på alle A350- og A330-flyene. Noen av selskapet fly vil fortsatt ha de tidligere kabindesignene til de blir renovert.

Om Finnair

  • Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki.
  • Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året. Og forbinder 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa.
  • Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.
  •  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project.
  • Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.

 

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.