Flyplass Flyselskap

Eksklusive destinasjoner med direkterute fra Oslo

Eksklusive destinasjoner
Foto: Pixabay.com

Selv om Gardermoen er en liten flyplass på internasjonal skala, så kan norske reisende nyte godt av et enormt utvalg direkteruter og eksklusive destinasjoner. Vi har derfor sett nærmere på noen av disse for deg som vil ut på nye eventyr, men helst vil slippe mellomlandinger på vei til målet. Nå som de fleste flyene er tilbake på vingene har det nemlig dukket opp en rekke spennende muligheter.

Imidlertid er det greit å huske at mange er reiselystne om dagen. Du kan derfor oppleve litt kø og ventetid på flyplassen. Det kan derfor være lurt å møte opp i god tid og heller bruke den ekstra tiden på noe morsomt som et brett bingo med venner, lese en bok eller kanskje unnagjøre litt shopping?

Eksklusive destinasjoner og direkteruter fra OSL

Nå finnes det riktignok en rekke spennende destinasjoner fra OSL, men mange av disse krever at man mellomlander i CPH, FRA eller lignende knutepunkter. Vi har derfor fokusert på de rutene som lar deg reise direkte til målet for en best mulig opplevelse. Her er våre beste forslag til direkteruter fra Oslo akkurat nå.

Milano – Italia

Bare tre timers flytur fra Oslo kan du reise rett til mote hovedstaden i Europa. Uansett om du elsker luksushoteller, motehus eller bare vil utforske en utsøkt matkultur vil Milano ha det aller meste. Dette har også gjort destinasjonen til en av de mest populære for nordmenn. Kort reisetur og sentral beliggenhet for de fleste severdigheter har gjort dette til en yndet destinasjon for helgeturer.

Tallinn – Estland

Et land mange ikke har tenkt på som en destinasjon, men som huser et enormt utvalg luksuriøse hotell og shopping er Tallinn. For nordmenn er det i tillegg svært kostnadseffektivt ved at landets valuta er lav sammenlignet med den norske kronen. Her kan du med andre ord sikre deg en skikkelig luksushelg uten at det trenger koste deg skjorta.

Wien – Østerrike

Om du har et hjerte som dunker for kultur av ypperste slag, så er det ingen destinasjon som er bedre enn Wien. Her har det lenge vært en direkterute fra Oslo og denne er fortsatt tilgjengelig. Ikke bare har landet en av de rikeste historiene i Europa, men de har også noen av de eldste luksushotellene i kontinuerlig drift. Byen har nemlig vært en destinasjon for adelige, presidenter, konger og ikke minst næringslivseliten i en årrekke. Skulle du legge turen hit må du uten tvil få med deg en forestilling på det verdenskjente operahuset.

%d bloggere liker dette: