Flyselskap

BOC Aviation Limited har fullført leveranse til Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic kunngjør BOC Aviation Limited
Pressefoto: Norse Atlantic Airways.

Leasingselskapet BOC Aviation Limited har fullført leveranse av seks Boeing 787-9 Dreamliner til det norske flyselskapet Norse Atlantic Airways. Alle seks flyene er drevet av Rolls Royce Trent 1000 TEN-motorer.

Leveransen av de seks flyene reflekterer det gode og profesjonelle samarbeidet mellom Norse Atlantic og oss selv. Vi ser frem til å samarbeide med Norse om deres fremtidige flåte behov og er fortsatt forpliktet til å gi alle våre kunder drivstoffeffektive og teknologisk avanserte fly

Robert Martin, administrerende direktør, BOC Aviation.

Vi er glade for å ha fullført leveringen av seks Boeing 787 Dreamliner-fly fra BOC Aviation. Dette markerer nok en milepæl for Norse Atlantic Airways og er et bevis på det harde arbeidet og samarbeidet til begge selskapene for å inngå denne avtalen, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Alle de 15 flyene er på langsiktige fleksible leievilkår som ble inngått i 2021 da leieprisene var til historisk lave priser. Fremleie er derfor en god forretning nå, når flyselskapene er desperate etter brukbare fly for å møte økende reisebehov.

Om BOC Aviation Limited

BOC Aviation er et ledende internasjonalt leasingselskap med en flåte på 612 fly eid, administrert og i bestilling. Selskapet administrerer og leier uten en flåte til 81 flyselskaper i 38 land og regioner over hele verden per 30. september 2022. BOC Aviation noteres på Hong Kong Stock Exchange (HKEx-kode: 2588). Hovedkontoret er  i Singapore med kontorer i Dublin, London , New York og Tianjin.

Norse Atlantic Airways tilbyr komfortable langdistanseflygninger til en god pris, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner. Flyselskapet flyr til destinasjoner som New York, Fort Lauderdale, Orlando, Berlin, London, Oslo og Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.