Flyselskap

Hvor kan man fly Lufthansa First Class vinteren 2022 ?

fly Lufthansa First Class
Foto: Lufthansa

SAS, Star Alliance, kredittkort og bonuspoeng. Det er mye å bli hektet på og desto mer å sette seg inn i for å oppleve den fulle verdi av hva kombinasjonen kan tilby. Men hvor kan man fly Lufthansa First Class ? Her er en liste over hvor du kan reise First Class vinteren 2022.

Lufthansa First Class finnes i skrivende stund kun på to av selskapet maskiner. Det er 8 seter på hver av dem. Fra Frankfurt flys det med Boeing 747-8, mens fra München finnes produktet om bord i Airbus A340-600. Sistnevnte var egentlig “pensjonert”, men på grunn av stor etterspørsel og forsinkelse i leveransene fra Boeing ble flytypen reaktivert. Lufthansa skal ta i mot 27 Boeing 777X, mens disse først ventes levert i 2025.

Lufthansa LH har bestilt 777X
Lufthansa First Class vinteren 2022
Ruter med First Class fra Frankfurt. Laget med gcmap.com

Lufthansa First Class vinteren 2022 fra München

Fra den noe mindre travle flyplassen München har Lufthansa en liten flåte av Airbus 340-600 hvor First Class produktet er installert. Disse er foreløpig benyttet på ruter til og fra USA.

Ruter med First Class fra Frankfurt. Laget med gcmap.com

Vi kan forvente at flere ruter får First Class fra sommeren 2023, ettersom Lufthansa tar i bruk A380. I tillegg vil selskapet motta nye Airbus A350 med First Class.

Star Alliance bonusreiser og ledige seter

Dette har vi skrevet flere artikler om. Skal du reise på bonusreise anbefaler vi å lete med bonusreise søketjenesten AwardFares.

Siden tilbyr en avansert, men intuitiv søkemotor for bonusreiser.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program. De viktigste fordelene med AwardFares er:

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig pris-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk tildelingstilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn «last minute» muligheter med Award Trips.

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til SAS.

Lufthansa First Class vinteren 2022

 

2 comments

  1. Egentlig litt rart at de opprettholder First Class fra Munchen… Med bare 3 First Class flyvninger så må det jo være fryktelig dyrt å opprettholde et så høyt nivå som kreves for et First Class produkt… Også interessant å se at Lufthansa «bare» flyr First Class til New York fra Munchen… Kanskje de ikke vil konkurrere med Singapore sine First Class Suites fra Frankfurt

  2. Dette var reklame for awardfares og bortkastet tid. Få tilbake tiden min😊 og slutt å slett kommentarer som utfordrer «journalistikken» når det er dere som dytter dette på meg og alle andre som ser det

Comments are closed.