Flyselskap

Emirates Group med rekordresultater

3D printede A380 chase the sun Emirates Group med rekordresultater
Emirates Airbus A380 – Foto: Emirates.

Emirates Group med rekordresultater. Group: Rekordoverskudd på AED 4,2 milliarder (1,2 milliarder USD) reflekterer en sterk snuoperasjon og oppgang etter fjorårets omsetningstap på 5,7 milliarder AED (1,6 milliarder USD). Inntekten har økt med 128% til 56,3 milliarder AED (15,3 milliarder USD).

Flyselskapet Emirates: Inntektene har økt med 131% til 50,1 milliarder AED (13,7 milliarder USD) og overskuddet er på 4 milliarder AED. Sammenlignet med et tap i samme periode i fjor på 5,8 milliarder AED (1,6 milliarder USD). Resultatene viser flyselskapets evne til å møte sterk etterspørsel fra passasjerer i alle regioner, ved å øke kapasiteten og produkter av høy kvalitet

Emirates Group med rekordresultater – halvårsresultater for finansåret 2022-23

Emirates Group rapporterer et halvårsresultat på 4,2 milliarder USD (1,2 milliarder USD), et rekordresultat for første halvår av 2022-23, og en snuoperasjon på nesten 10 milliarder AED fra et tap på 5,7 milliarder AED i samme periode i fjor.

Gruppen rapporterer også om en EBITDA på 15,3 milliarder AED (4,2 milliarder USD), en forbedring fra 5,6 milliarder AED (1,5 milliarder USD) i samme periode i fjor. Dette illustrerer en sterk driftslønnsomhet.

Resultatene er drevet av sterk etterspørsel for flytransport over hele verden ettersom reiserestriksjoner som følge av pandemien har blitt redusert eller fjernet.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 257 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 11. november 2019 har Emirates 113 A380 (inkl. ni to-klasses) og 144 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: