Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

SAS EuroBonus har 30-årsjubileum – dobbelt opp i 4 dager med World Mastercard

Trippelweekend dobbelt opp i 4 dager

SAS EuroBonus har 30-årsjubileum og det feirer vi dobbelt opp i 4 dager med doble poeng fra 24. til 27. november 2022 på alle kjøp med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium.1 Da får du opptil 50 Ekstrapoeng per 100 kr, mot normalt opptil 25.2

Så benytt sjansen til å samle flere poeng når du kjøper julegaver, mat til middagen med venner og familie eller bestiller årets vinterferie.

Registrer deg før 18. november, så mottar du en e-postbekreftelse i løpet av noen timer.

Effektiv rente ved nedbetaling av kr 50 000 over 12 måneder er 29,43 %. Kostnad: kr 6 937, totalt kr 56 937.

Dobbelt opp i 4 dager – det med liten skrift

SAS Mastercard World

  • 20 Ekstrapoeng/100 kr du handler for i norske kroner.  (Ordinært 10).
  • 30 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta. (Ordinært 15).
  • 40 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no. (Ordinært 20).


SAS Mastercard World Premium

  • 30 Ekstrapoeng/100 kr du handler for i norske kroner. (Ordinært 15).
  • 40 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta. (Ordinær 20).
  • 50 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no. (Ordinært 25).

1 Gjelder også alle evt. tilknyttede PointEarner. Gjelder ikke for kontantuttak eller ved pengeoverføring mellom personer (f.eks. Vipps). Betingelser for opptjening av EuroBonus Ekstrapoeng finnes på saseurobonusmastercard.no.

2 I kampanjeperioden får du 30 Ekstrapoeng/100 kr du handler for i norske kroner, 40 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta og 50 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no.

Om SEB-kort

SEB Kort Bank AB er Nordens ledende kortselskap og et heleid datterselskap innen SEB konsernet. Vi har ca. 650 ansatte og virksomhet i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Foruten våre egne merkevarer jobber vi også med andre kjente merkevarer i flere co-brandsamarbeid.

SEB Kort er også ledende innenfor reiseadministrasjon i Norden. Våre skreddersydde løsninger hjelper bedrifter med å forbedre prosesser og kutte kostnader. Vi utsteder egne kort i de fleste europeiske land, og gjennom et omfattende nettverk av internasjonale banker og kortutstedere, dekker vi våre kunders behov for bedriftskort og globale reisekontoløsninger.