Flyselskap

flydubai lanserer to nye fly med spesial design for Argentinas fotballag

flydubai
Pressefoto: flydubai

Det Dubai-baserte flyselskapet flydubai avslørte ett nytt design farge på to av sine nyeste Boeing 737 MAX 8-fly. Flydubai fløy det argentinske fotballaget på en spesiell flytur fra Abu Dhabi til Doha.

flydubai det Dubai-baserte flyselskapet, har avduket et spesielt design på to av sine nyeste Boeing 737 MAX 8-fly. Som en del av det regionale partnerskapet med det argentinske fotballforbundet (AFA). Det nye designet inneholder medlemmer av det argentinske fotballaget, inkludert Angel Di Maria, Julian Alvarez, Lautaro Martinez, Leandro Paredes, Lionel Messi og Rodrigo De Paul. Flyene A6-FKA og A6-FKB vil fly på utvalgte ruter rundt flydubai-nettverket, inkludert på Match Day Shuttle-flyvninger fra Dubai World Central (DWC) til Doha International Airport (DIA).

flydubai med nytt design

Flyselskapet fløy en spesialflyvning som fraktet det argentinske fotballaget fra Al Bateen Airport til Hamad International Airport 17. november. Dette markerer lanseringen av det argentinske landslagets løp til verdenscupen, samt nedtellingen til starten av flydubais 30 daglige skyttelflyvninger til Doha.

Selskapet er forpliktet til å gjøre det mulig for flere fotballfans å reise enkelt til Doha for å delta i verdens mest spennende turnering. Fra mandag 21. november 2022 til mandag 19. desember 2022 vil flydubai i samarbeid med Qatar Airways gi fotballfans muligheten til å reise på en av 30 daglige skyttelflyreiser på kampdag fra Dubai World Central (DWC) til Doha internasjonale lufthavn (DIA).

flydubai minner fotballfans som reiser til Doha på en av våre kampdag-shuttlefly om å sjekke reisekravene før de reiser til DWC. Et godkjent Hayya-kort kreves for å komme inn i Qatar og mer informasjon er tilgjengelig her. Reisedokumentdetaljene i Hayya Card-applikasjonen bør samsvare med reisedokumentdetaljene du har oppgitt i bestillingen.


I juli 2008 etablerte Dubais regjering selskapet. Selv om Flydubai ikke er en del av The Emirates Group, støttet Emiratene Flydubai i etableringsfasen. Den 14. juli 2008 signerte Flydubai en bestiling hos Boeing på Farnborough Air Show for 50 Boeing 737-800.  Verdien på kontrakten var til sammen 3,74 milliard dollar. I tillegg til en opsjon til å endre bestillingen til den større Boeing 737-900ER etter selskapets behov.

%d bloggere liker dette: