Flyselskap

SAS: Overgang til ny cateringleverandør er utsatt til 15. desember.

ny cateringleverandør er utsatt
Foto: Privat.

Overgang til ny cateringleverandør er utsatt til 15. desember melder SAS i en e-post mandag morgen.

På SAS Plus er det i utgangspunktet som normalt med fri servering av drikke og snacks etc., men avvik kan forekomme i en overgangsperiode. Vi vet at servicen om bord er satt veldig stor pris på, og ved avvik søker vi å informere i forkant så langt det lar seg gjøre. De som flyr SAS Plus eller har forhåndsbestilt mat om bord vil da få tilsendt matkupong som kan benyttes før avreise.

Det var planlag at catering selskapet Newrest skulle overta leveransen av flycatering fra Oslo den 15. november 2022.

Oppstart av ny cateringleverandør er utsatt

SAS ønsker å bøte på dette, og skriver i e-post at de som flyr SAS Plus eller har forhåndsbestilt mat om bord vil da få tilsendt matkupong som kan benyttes før avreise.

Sakset fra SAS sin hjemmeside.

Velg SAS Plus for mer komfort og service. På flygninger i Skandinavia, Finland og Europa er setekomforten den samme som i SAS Go.

Tilbud til Europa og Skandinavia

  • Kaffe og te
  • Måltid/snacks
  • Fast Track
  • SAS Lounge
  • Prioritert boarding
  • Gratis WiFi (tilgjengelig på nesten alle flyreiser)

Om Newrest

Newrest er et cateringselskap som spesialiserer seg på luftfartssektoren (catering for flyselskaper og VIP-flyvninger. På bakken, med merkevarene Caffé Lindo, E-Café, Sky Café). Samt i jernbanesektoren (for eksempel , SNCF TGV bar), shipping og lokalsamfunn (ambassader, skoler, private selskaper, sykehus). Selskapets hovedkontor ligger i Toulouse, Frankrike.

I 2013 sysselsatte Newrest Group mer enn 23 000 mennesker over hele verden og genererte mer enn 600 millioner euro i omsetning. Tre år senere har selskapet ytterligere  5000 ekstra ansatte og har en omsetning på over én milliard euro. Ved utgangen av 2018 var selskapet etablert i 49 land og sysselsatte 32 000 personer.

2 comments

  1. Håper at cateringen blir forbedret, for SAS har en jobb å gjøre for å konkurrere på Plus. Flere europeiske selskap tilbyr f.eks. ledig sete i midten, glass til musserende, ( ikke papp) og brett servering og ikke en papp boks, og bedre kvalitet på maten. Ønsker SAS det beste!

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: