Flyselskap

Norwegian – Nordmenns 10 på topp reisemål for juleferien

Nå er det rekordbillig å fly Nordmenns 10 på topp
Foto: Pixabay.com

Juleferien nærmer seg med stormskritt og mange benytter feriedagene til å reise utenlands. Fra Norge er London, Berlin og Alicante byene som flest vil besøke. Nordmenns 10 på topp reisemål for juleferien

For mange er ferie og fritid en gyllen mulighet til å reise og oppleve nye kulturer og steder, og en anledning til å feire jul og nyttår enten på stranden eller i en storby. Norwegian deler Topp 10-listen over reisemål for jule- og nyttårsfeiringen. Øverst på listen troner London, Berlin og Alicante, etterfulgt av Malaga, Las Palmas, Paris, Budapest, Krakow, Barcelona og Edinburgh.

–London er et helårsreisemål og er også mye besøkt i juleferien og for nyttårsfeiring. Byen ligger bare en kort flytur fra Norge og har noe spennende å by på for alle og enhver, uavhengig av alder og interesser. Spania fortsetter å være en feriefavoritt blant nordmenn. Kundene våre trekker frem det herlige, varme klimaet, gjestfriheten og at man får mer for pengene i Spania enn her I Norge. Vi ser frem til å ønske alle våre passasjerer velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, konsernsjef for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

At fire av de ti mest etterspurte reisemålene ligger i Spania forteller at landet fortsatt er en feriefavoritt blant norske reisende, og et land som mange ofte reiser tilbake til.

Nordmenns 10 på topp reisemål for  jule- og nyttårsferien

  • London
  • Berlin
  • Alicante
  • Malaga
  • Las Palmas
  • Paris
  • Budapest
  • Krakow
  • Barcelona
  • Edinburgh

Her kan du booke din neste reise

%d bloggere liker dette: