Flight Deals Flyselskap

Have a ‘Happy Norse Year’ thanks to the Norse Atlantic Christmas Sale

britiske driftstillatelse Norse Atlantic Airways lanserer Happy Norse Year
Foto: Norse Atlantic Airways.

Fra i dag får du som kunde tilgang til fantastiske lave priser med Norse Atlantic Airways sitt jule- og nyttårssalg. Prisene starter fra kun 1499 kroner én vei fra Oslo til USA og 319 kroner til London. Happy Norse Year !

Takket være selskapets julesalg kan du som kunde avslutte året med å se frem til en drømmeferie i 2023. Legg en fantastisk komfortabel Atlanterhavsflyvning med selskapets Boeing 787 Dreamliner fly til USA eller London under juletreet i år.

Bård Nordhagen, kommersiell direktør, Norse Atlantic Airways.

Følgende julesalgspriser gjelder:

  • Oslo til New York JFK fra 1499 kroner, en vei inkludert avgifter.
  • Oslo til Fort Lauderdale fra kr 1799, en vei inkludert avgifter.
  • Oslo til Los Angeles fra kr 1999, en vei inkludert avgifter.
  • Oslo til London fra 319 kroner, en vei inkludert avgifter.

Norse Atlantic Airways starter salget den 21. desember 2022 kl. 09.00 CET. Salget avsluttes 4. januar 2023 kl. 07.00 CET, med mindre det er utsolgt tidligere. Noen perioder kan være underlagt restriksjoner. Kampanjen er avhengig av tilgjengelighet for reiser mellom januar 2023 og oktober 2023, og er ikke tilgjengelig på alle flygninger eller i kombinasjon med andre flyvninger.

Annonserte priser er i Economy Light, én vei, per voksen. Annonserte priser inkluderer alle skatter og avgifter. Ekstra kostnader for bagasje, setevalg, og annet kan påløpe.

For mer informasjon og bestilling besøk www.flynorse.com

flypassasjeravgift

Happy Norse Year !

Norse Atlantic tilbyr to kabinklasser, Economy og Premium – der du som passasjer kan velge mellom prisklassene, Light, Classic og Plus. Prisklassene gir alternativer som gjør det fleksibelt for våre reisende å tilpasse reisen etter ønsket behov. Light representerer Norse sitt meget prisgunstige reisealternativ, som passer for mange. Plus-priser inkluderer maksimalt tillatt bagasje, to måltider, og en oppgradert flyplass- og ombordopplevelse, samt økt billettfleksibilitet.

Selskapets romslige Boeing 787 Dreamliner-kabin byr på en reiseopplevelse med meget høy komfort og service, inkludert en egen skjerm med timevis av ny underholdning i hvert sete. Vår Premium-kabin tilbyr bransjeledende 43” seat pitch og 12” recline, som bidrar til at du som passasjer ankommer enda bedre uthvilt og klar til å utforske reisemålet.


Norse Atlantic Airways er et nytt flyselskap som vil tilby komfortable langdistanseflygninger til en god pris, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner som betjener destinasjoner som New York, Fort Lauderdale, Orlando, Berlin, London, Oslo og Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.