Companion-ticket Flyselskap SAS EuroBonus

Her kan du fly Lufthansa First Class i kommende sesong

Fortsatt på vingene for Lufthansa i 2022. Foto: Lufthansa.

Lufthansas planlagte lansering av sin nye Allegris-kabin har blitt utsatt til tidlig i 2024 på grunn av leveranseforsinkelser av deres første Boeing 787-9 fly. Det første flyet som vil introdusere den nye kabinen, vil ikke inkludere den eksklusive førsteklasse-suitten. I stedet vil økonomi, premium økonomi og business class-kabinene bli lansert først. Her kan du allikevel fly Lufthansa First Class i kommende sesong

Lufthansa har for tiden 63 ikke leverte bestillinger av Boeing widebody-fly, som inkluderer 34 Boeing 787-er og 29 Boeing 777X. Den innovative Allegris-kabinen vil etter hvert bli implementert på mer enn 100 fly i deres flåte. Men fortvil ikke, for selskapet har reaktivert sine 10 Airbus A340-600, tatt i bruk sine Airbus A380-800, i tillegg til sine Boeing 747-8.

Foto: Lufthansa.

Airbus A340-600

I gjennomsnitt er alderen på Lufthansas A340-600 flåte 16,2 år, og selskapet har 10 fly med en konfigurasjon med plass til 297 passasjerer. Ett av flyene er fortiden inne til tyngre vedlikehold. Denne flåten inkluderer åtte First class-seter, 44 business-seter, 32 premium økonomi-seter og 213 økonomi-seter. Noe som gjør Lufthansa unik, er at deres A340-600-fly har toaletter i underetasjen. La oss ta en nærmere titt på detaljene. Kommende vintersesong dukker maskinen opp på 8 ulike ruter fra begge hubbene i Tyskland.

Fra München:

fly Lufthansa First Class
Illustrasjon: GCMAP.com
  • Munich-Boston: daglig avgang.
  • Munich-Miami: daglig fra 1. januar 2024.
  • Munich-Newark: daglig frem til 31. desember 2023
  • Munich-New York JFK: daglig avgang.

Fra Frankfurt:

fly Lufthansa First Class
Illustrasjon: GCMAP.com
  • Frankfurt-Chicago O’Hare: daglig avgang.
  • Frankfurt-Hong Kong: daglig avgang.
  • Frankfurt-Houston Intercontinental: daglig fra 1. februar 2024
  • Frankfurt-Bogota: fem ukentlig avganger.
  • Frankfurt-Boston: ni ukentlige avganger.

Lufthansas Airbus A380: Nye reisemål og spennende planer – fly Lufthansa First Class

LH Bilskilt
Airbus A380: Foto: Lufthansa.

Lufthansa har kunngjort at den etterlengtede returen av Airbus A380-flyene til sin flåte, og det ser ut til at de har store planer for disse superjumboene. Totalt er det planlagt fem Airbus A380-ruter, med seks av disse imponerende flyene stasjonert i Münche. Videre forventes det ytterligere to A380-fly i flåten, en gang mellom slutten av 2024 og 2025.

A380-rutene vil inkludere populære destinasjoner som Boston, Los Angeles og New York JFK, og det er gode nyheter for reisende til India. Etter en pause siden sommeren 2019, er superjumboen endelig tilbake med en helt ny rute fra München til Delhi. Dette er en betydningsfull tilføyelse til deres rutekart. Men det stopper ikke der – Lufthansa har en annen spennende nyhet: for første gang vil A380-flyet fra den bayerske hovedstaden München til Washington-Dulles.

Det utvidede A380-tilbudet gir reisende flere muligheter til å nyte den komfort og luksus som dette flyet er kjent for, samtidig som det gir Lufthansa muligheten til å styrke sin globale tilstedeværelse og tilby enda flere reisemål til sine passasjerer. Så snart disse nye rutene og tjenestene blir lansert, vil det være spennende å se hvordan Lufthansa bruker sitt Airbus A380-flaggskip for å skape minneverdige reiseopplevelser for alle som går om bord.

Munchen

Illustrasjon: GCMAP.com
Illustrasjon: GCMAP.com

Boeing 747-8

fly Lufthansa First Class
Boeing 747-800 D-ABYI in Frankfurt. Foto: Lutfhansa

Boeing 747, også kjent som “Jumbo Jet,” og kjærlig referert til som “Queen of the Skies,” har en spesiell plass i luftfartens historie. Dette imponerende flyet har vært en ikonisk tilstedeværelse på verdens himmel i over fem tiår, og dets karakteristiske humpete overkropp har blitt et kjent syn for luftfartentusiaster og reisende over hele verden.

Den første Boeing 747 ble satt i tjeneste i 1970, og det var en milepæl i flyindustrien. Denne giganten av et fly endret måten folk reiste på, og dens store kapasitet og rekkevidde åpnet dørene for langdistanseflyvninger og massetransport av passasjerer. Boeing 747-8, den nyeste versjonen av denne legendariske flytypen, har ytterligere forbedret passasjerkomforten og effektiviteten.

Lufthansas flåte av Boeing 747-8 og 747-400-fly er en hyllest til denne legendariske flytypen. Disse flyene har blitt nøye tilpasset for å tilby førsteklasses reiseopplevelser til passasjerer på utvalgte ruter. La oss dykke dypere inn i hva som gjør disse “Queens of the Skies” så spesielle og hva du kan forvente når du går ombord på dem.

fly Lufthansa First Class
Midt i fjeset – en liten nese. Lufthansa First Class på Boeing 747-8. Du lander før piloten.
  • Frankfurt-Buenos Aires: daglig
  • Frankfurt-Chicago O’Hare: daglig (til 30. desember, deretter igjen fra 1. mars)
  • Frankfurt-Johannesburg: daglig
  • Frankfurt-Los Angeles: daglig
  • Frankfurt-Mexico City: daglig
  • Frankfurt-Miami: daglig
  • Frankfurt-Newark: daglig
  • Frankfurt-San Francisco: daglig
  • Frankfurt-São Paulo Guarulhos: daglig
  • Frankfurt-Shanghai Pudong: daglig
  • Frankfurt-Singapore: daglig
  • Frankfurt-Tokyo Haneda: daglig
  • Frankfurt-Washington Dulles: daglig
Illustrasjon: GCMAP.com fly Lufthansa First Class
Illustrasjon: GCMAP.com

 

Fly Lufthansa First Class

Lufthansa, et av Europas mest fremtredende flyselskaper, har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1926. Selskapet har et omfattende rutenett som forbinder passasjerer over hele verden. Med hovedkvarter i Tyskland, har Lufthansa et rykte for pålitelighet og kvalitetstjenester. De opererer en variert flåte med moderne fly, inkludert flaggskipet Airbus A380. Lufthansa er kjent for sin First Class og Business class-tilbudee, og de tilbyr også økonomi- og premiumøkonomiklasser for reisende. I tillegg til passasjertransport driver Lufthansa også betydelig med frakttjenester og har et datterselskap, Lufthansa Cargo. Med stadig voksende rutenett og satsing på miljøvennlige operasjoner, forblir Lufthansa en ledende aktør i luftfartsindustrien og fortsetter å levere kvalitet og innovasjon til passasjerer over hele verden.