Flyplass Flyselskap

Star Alliance åpner ny lounge på Paris Charles de Gaulle

Ny lounge på Paris Charles de Gaulle
Foto: Star Alliance.

Star Alliance, verdens største flyselskapsallianse, innviet i dag sin nye lounge på Paris Charles de Gaulle-flyplassen. Fra og med 13. oktober vil den ønske velkommen til passasjerer i første og businessklasse, samt Star Alliance Gold-statuskunder som går fra gate 10 til 38 i Terminal 1. Kvalifiserte United Club- og Air Canada Maple Leaf Club-medlemmer kan også få tilgang til loungen.

Den nye loungen ligger praktisk til innenfor sikkerhetskontroller og tollkontroller i den nyeste delen av terminalen. Den romslige, men intime plassen kan romme over 300 gjester på omtrent 1 300 kvadratmeter. Den er designet av det ledende arkitektfirmaet Gensler, som også designet den prisbelønte Star Alliance-loungen på Los Angeles-flyplassen i 2013.

 Star Alliance står for å heve opplevelsen for medlemmer, og flyplasslounger spiller en viktig rolle. Vi er veldig stolte av å presentere vår nye lounge i Paris, som ikke bare er en fryd å oppleve, men også gjennomtenkt designet for å imøtekomme behovene til frequent flyers.

Theo Panagiotoulias, sjef i Star Alliance.

Med flotte utsikt til rullebanen tilbyr loungen rikelig med naturlig lys med en glassfasade som strekker seg over hele lengden, noe som gir en følelse av romslighet til stedet. Den følger designtradisjonen med å forene dagens reisendes utviklende ønsker med en atmosfære inspirert av det lokale preget av destinasjonen.

Rommet er beriket med lokale merker og kunstnere for den essensielle franske sjarmen. Som minner om den tidløse parisiske estetikken med veggdekorasjoner og buer, dekorert med fengslende svart-hvitt-fotografier av Eiffeltårnet og møblert med nøye utvalgte brikker av franske kunstnere, lover loungen en visuell nytelse som ingen annen.

Ny lounge på Paris Charles de Gaulle
Foto: Star Alliance.

 

Ny lounge på Paris Charles de Gaulle

Noen av de fremtredende funksjonene inkluderer en imponerende utformet «Welcome Bar» som tilbyr et utvalg av drikkevarer. En flott «Wine Bar» med  vinmaker Gerard Bertrand og viner fra Sør-Frankrike, og en Tea Salon som tilbyr et utvalg fra hele verden. For forretningsreisende som foretrekker en roligere plass, er det private arbeidskabiner og avsidesliggende hjørner rundt om i loungen.

Vår nye Paris-lounge utvider antallet Star Alliance-merkede lounger til sju på verdensbasis og tar flyplassloungeopplevelsen til nye høyder. Enten det er design, dekor eller mat- og drikkeopplevelsen, har vi nøye tilpasset loungen  opplevelse for gjester som reiser fra den blendende byen Paris.

Christian Draeger, VP for kundeopplevelser i Star Alliance.

Den nye Star Alliance Paris Lounge tilbyr noe for enhver smak. Gjester kan slappe av i en rikelig opplyst Winter Garden eller en romslig utendørsplass, eller ta seg dusj i velutstyrte dusjsuiter.

Det er nå to Star Alliance-lounger som opererer i Terminal 1. Den første loungen, som ble pusset opp i 2019 og ligger før sikkerhetskontroll på nivå 10. Den vil betjene passasjerer som reiser på intra-Schengen-flyvninger fra gate 50 til 78, samt gjester fra ulike loungeadgangsprogrammer som reiser fra alle gater.

For øyeblikket flyr totalt 20 Star Alliance-flyselskaper fra Paris – CDG. Til sammen tilbys 464 ukentlige avganger til 34 destinasjoner i 22 land.

%d bloggere liker dette: