Flyselskap

Flight Deal: Singapore Airlines legger ut 170 00 billetter på tilbud !

Singapore Airlines Business Class biletter på tilbud
Foto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines legger ut 170 000 billetter på tilbud neste måned inkludert en kampanje i Business Class. Også Scoot-billetter vil rabatteres.

Tilbud hos Singapore Airlines (inkludert Economy, Premium Economy og Business Class) lanseres 3. november 2023

Detaljene er begrenset på dette tidspunktet, men for å markere den kommende Fly Travel Fair i Singapore, delte Singapore Airlines at et salg av billetter som vil bli lansert 3. november 2023, der 170 000 tur-retur billetter vil få rabatt.

Her er det vi vet så langt:

  • Salget av billetter vil starte 3. november 2023 og vare til 16. november 2023
  • Rabatterte reiser må finne sted mellom januar og september 2024
  • Tilbudet gjelder både Singapore Airlines og Scoot, flyselskapets lavpris selskap.

Vil det være tilbud på langdistanseruter også?

Vår største “Time to Fly” tilbud tilbyr kundene attraktive rabatter på 170 000 SIA-tur-retur billetter og 200 000 enveis Scoot-billetter, fra Singapore til hele verden. SIA og Scoot er glade for å tilby våre kunder flere alternativer og verdi når de planlegger reise og ferie for 2024, og når vi vender tilbake til driftsnivåer fra før pandemien.

Lee Lik Hsin, Chief Commercial Officer i Singapore Airlines.

Basert på hans kommentar om “hele verden”, ser det ut til at salget ikke bare vil gjelde regionale ruter, selv om det kan kreve at reisen starter i Singapore.

Hvis du tilfeldigvis er i Singapore personlig, vil Singapore Airlines også selge billetter direkte (og tilby andre godsaker) på Suntec Singapore Convention and Exhibition Centre fra 3. til 5. november. Såkalte “Lucky Draws” vil inkludere par med forretningsklassebilletter til en rekke destinasjoner.

chatflights profesjonell hjelp til bonusreiser TripAdvisor kårer Singapore Airlines biletter på tilbud
Singapore Airlines Business Class på A380. Foto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines – biletter på tilbud

Singapore Airlines, et av verdens mest anerkjente flyselskaper, har i årevis levert førsteklasses reiseopplevelser som har gjort det til en favoritt blant reisende over hele kloden. Med et sterkt fokus på kvalitet, service, og innovasjon har Singapore Airlines oppnådd en plass i hjertet til mange passasjerer. Her er en nærmere titt på hva som gjør dette flyselskapet så spesielt.

Singapore Airlines er synonymt med eksepsjonell kundeservice og førsteklasses komfort. Selskapet har mottatt en mengde priser og utmerkelser for sitt engasjement for å tilby enestående reiseopplevelser. Passasjerene kan forvente imøtekommende ansatte, moderne fasiliteter og kvalitet i alle aspekter av sin reise.