Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Lufthansa & Swiss: Business Class til Sør Afrika

Lufthansa
Business Class kabinen på Boeing 787 Dreamliner hos Lufthansa. Egentlig planlagt levert til Hainan Airlines. Foto: Lufthansa.
Lufthansa & Swiss har i disse dager kanskje de billigste Business Class til Sør Afrika – det er den billigste business class-prisen til det afrikanske kontinentet du kan finne for øyeblikket.

Lufthansa Business produkt finnes i flere ulike varianter. Men flyselskapet har i løpet av pandemien overtatt fly fra selskap som har måtte gå fra bestillingen. Foto viser flymaskin som skulle ha levert til Philippines Airlines, men ble fraktet til Hamburg for re-branding. Vi har gjort et søk via Google Flights, men anbefaler at man alltid bestiller via flyselskapets side.

Business Class til Sør Afrika
Skjermdump fra Google Flights.

Selskapet har også overtatt ytterligere langdistansefly som skulle til Philippines Airlines. A350-900.

Business Class til Sør Afrika
Foto: Lufthansa.

Bonus opptjening – Business Class til Sør Afrika

Som medlem av SAS EuroBonus opptjener du grovt med SAS EuroBonus grunnpoeng med reiser hos Lufthansa. Billettene i dette tilbudet bookes i klasse P. Vi har benyttet nettstedet wheretocredit.com for å beregne poengene ved en reise til Johannesburg via Zurich og via Frankfurt på hjemreisen. Hvordan benytte reisens lengde ? Bruk verktøyet www.gcmap.com

Betaling av Business Class til Sør Afrika

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: