Flyselskap

Lufthansa setter inn Airbus A380 til Los Angeles International airport

Foto: Lufthansa.

God nyhet for Lufthansa-kunder i Los Angeles-området! Lufthansa setter inn Airbus A380 har returnert til Los Angeles International Airport fra den 26. oktober. Med økende etterspørsel etter flyreiser vil den ekstra kapasiteten A380 bringer til LA-regionen gi det nødvendige volumet markedet trenger.

Fly LH453 vil avreise fra Los Angeles kl. 18.30 og ankomme München kl. 13.40 neste dag. Fly LH452 vil avreise fra München kl. 12.00 og ankomme tilbake i Los Angeles kl. 16.15. Alle tidspunkter er lokale. De allerede daglige opererende flyvningene har nå økt kapasitet på grunn av A380-plasseringen.

På grunn av den sterke økningen i etterspørsel etter reiser og forsinket levering av bestilte fly, besluttet Lufthansa i 2022 å reaktivere Airbus A380, som er spesielt populær blant passasjerer og mannskap. Innen utgangen av 2025 vil totalt åtte A380 igjen bli satt i tjeneste til og fra München.

Lufthansa setter inn Airbus A380 til LAX

Airbus A380 er en av verdens mest drivstoffeffektive fly, som brenner omtrent 12 prosent mindre drivstoff enn andre wide-body-fly, og er omtrent 30 prosent mer stillegående enn dagens generasjon av wide-body-fly. Med 509 seter har Lufthansas A380 omtrent 80 prosent mer kapasitet enn Airbus A340-600, som for tiden flyr på ruter som Boston – München og JFK. Totalt tilbyr Lufthansa A380 fire klasser av reise: 8 seter i førsteklasse, 78 seter i business class, 52 seter i premium økonomi og 371 seter i økonomiklasse.

fly Lufthansa First Class Lufthansa setter inn Airbus A380
Foto: Lufthansa

First Class

Førsteklasseskabinen, som ligger på øvre dekk, er en av de stilleste kabinene i kommersiell luftfart og har et luftfuktighetssystem. To store, luksuriøse toaletter med separate skift- og toalettområder tilbyr forbedret personlig plass og lagringsplass. Kabinens åtte sjenerøst proporsjonerte, ergonomiske seter måler 6,9 fot i lengde og 2,7 fot i bredde og gir det ultimate innen komfort og innovasjon for enestående reiseopplevelse.

Også plassert på øvre dekk er business class-kabinen med 78 seter som har forbedret funksjonalitet, inkludert mer lagringsplass og strømforsyning som fungerer med alle verdensomspennende kontakter.

Lufthansa setter inn Airbus A380
Foto: Lufthansa.

Economy Class

Hoveddekket er hjemmet til Lufthansas premium økonomiklasse, hvor 52 seter er plassert i den fremste delen av A380s hoveddekk. I tillegg til mer privat plass med opptil 50 prosent mer benplass, kan premium økonomi-gjester reise med to kolli som veier 23 kg hver. Ombord blir hver passasjer møtt med en velkomstdrink, og måltider presenteres på menykort og serveres på fint porselen. Premium økonomi-passasjerer vil også finne en toalettmappe ved setene sine. Denne inkluderer praktiske reisetilbehør, en elektrisk plugg og en flaske vann.

Økonomiklassen finnes på begge nivåene i flyet. Hver av de 371 setene har en innebygd videoskjerm, en optimalisert ergonomisk design og en smalere seterygg som gir to tommer mer personlig plass per passasjer.