Flyselskap

Lufthansa City Airlines setter kursen med spennende sommerdestinasjoner

Lufthansa City Airlines
Pressefoto: Lufthansa-gruppen.

Første Destinasjoner Avslørt for Lufthansa City Airlines debut sommeren 2024

Lufthansa-konsernets nyeste tilskudd, Lufthansa City Airlines, gjør seg klar for en spennende start sommeren 2024. Den første blokken  av destinasjoner har nettopp blitt avslørt. Med oppstart fra München, er flyselskapet klart for å koble passasjerer til sentrale byer, og kombinere tyske knutepunkter med fremtredende europeiske destinasjoner.

Flyselskapet vil i utgangspunktet utvide vingene til følgende destinasjoner fra München: Berlin, Hamburg, Bremen, Düsseldorf, Köln, Hannover, sammen med internasjonale forbindelser til Birmingham, Bordeaux og Manchester. Denne strategiske utvelgelsen reflekterer flyselskapets forpliktelse til å tilby varierte alternativer for både innenlandske og internasjonale reisende.

Planer om Nettverksutvidelse

Mens disse destinasjonene markerer startpunktet, har Lufthansa City Airlines ambisiøse planer om å gradvis utvide sitt nettverk i de kommende månedene. Ytterligere europeiske byer vil bli integrert i rutenettet. Selskapet lover en omfattende og gode forbindelser for passasjerene.

Investering i Fremtidens Flåte

For å styrke sin forpliktelse, har Lufthansa Group bestilt 40 Airbus A220-300 fly, med mulighet for ytterligere 20 kjøpsopsjoner. Denne betydelige investeringen understreker den strategiske betydningen av selskapet i den overordnede markedsposisjonen til Lufthansa Group.

Lufthansa City Airlines

Passasjerer ombord på Lufthansa City Airlines kan forvente en sømløs forlengelse av den velkjente Lufthansa-produkttilbudet og kundeopplevelsen, skreddersydd for kort- og mellomdistanse-ruter. Flyselskapets forpliktelse til å levere kvalitetsservice og komfort er tydelig. De to første av de fire Airbus A319-flyene som allerede er klare i den iøynefallende nye Lufthansa City-designet.

Bookinginformasjon

Spenningen bygger seg opp ettersom flyvninger med Lufthansa City Airlines blir tilgjengelige fra slutten av april. Reisende kan enkelt bestille reisene gjennom de velkjente Lufthansa Group salgskanalene, og sikre en problemfri og pålitelig bestillingsopplevelse.

Mens flyselskapet gjør seg klar for sine første flyvninger, er forventningene høye.  De nye mulighetene det bringer til reisende som søker sømløs forbindelse, enestående service og et streif av Lufthansa-ekskellense. Følg med for flere oppdateringer når flyselskapet tar til himmelen og fortsetter å utvide sitt nedslagsfelt over Europa.

Pressemelding: Lufthansa