Credit cards Flyplass

Den største American Express-loungen i Norden

American Express loungen
Foto: American Express

American Express-loungen har nå åpnet dørene til sin nyoppussede, dobbelt så store lounge på Marketplace i Terminal 5. Med nesten 700 kvadratmeter inspirert av nordisk design, er loungen, under ledelse av stjernekokken Pontus Frithiof, American Express sin største i Norden til dags dato.

Det var ved slutten av mars i fjor at American Express midlertidig stengte den populære Amex Lounge by Pontus på Stockholm Arlanda for omfattende oppussing. I mellomtiden har medlemmer vært velkomne til Amex Pop Up Lounge ved Gateområde F i Terminal 5, men torsdag 4. april var det på tide å igjen åpne dørene til helt oppusset, dobbelt så stort lokale.

Med nesten 700 kvadratmeter er den nye American Express Lounge by Pontus Frithiof den største loungen til American Express i Norden til dags dato, med et design inspirert av skandinavisk natur, der nordisk skjønnhet gjenspeiles i alt fra valg av materialer og farger til møbler – et tema som også danner grunnlaget for designet av det nye Marketplace og de andre terminalområdene på Arlanda.

Som en del av Stockholm Arlandas kontinuerlige utvikling, er det særlig gledelig at vi får en helt ny lounge og fortsetter samarbeidet med American Express. Det er med stor forventning vi nå ser fram til at den nye American Express Lounge by Pontus Frithiof åpner på Marketplace i Terminal 5, og at vi fortsetter å utvikle og oppfylle målgruppe-løftet til våre passasjerer om smidige, inspirerende opplevelser der flyplassen blir et møtested i seg selv.

Charlotte Ljunggren, direktør for markedsføring og salg hos Swedavia.

American Express by Pontus Frithiof vil bli drevet av den anerkjente stjernekokken Pontus Frithiof. Ansiktet utad for Nordrests fine dining-restaurant La Girafe by Pontus Frithiof, som åpnet på Marketplace i mars, og den italiensk-amerikanske Little Italy, som vil åpne dørene i høsten 2024, også under ledelse av Marketplace i Nordrest. Pontus Frithiof har satt sammen menyen for loungen med retter som tradisjonelle rekesmørbrød, klassisk laksesalat og ulike varme og vegetariske alternativer. Ved et vakkert dekket bord vil American Express-medlemmer også bli tilbudt et bredt utvalg av drikkevarer som er nøye utvalgt for å komplettere menyen. Alt fra lokalt brygget øl, nøye utvalgte viner og champagne til flere smakfulle alkoholfrie alternativer.

American Express-loungen

Åpningen av vår nye lounge by Pontus Frithiof på Stockholm Arlanda er en del av vårt pågående internasjonale engasjement for å tilby våre medlemmer førsteklasses fordeler, eksepsjonell service og førsteklasses opplevelser. Vi vet fra erfaring at tilgang til et avslappende miljø, eksklusive fasiliteter og muligheten til å nyte god mat og drikke før avreise blir satt stor pris på av våre medlemmer, og vi ser frem til å ønske dem velkommen til vår nye lounge og gi dem den absolutt beste starten på reisen deres0.

Philip Trocmé, landssjef for Norden hos American Express.

 

American Express Lounge by Pontus Frithiof er åpen mandag til fredag fra kl. 05.00 til kl. 18.00, lørdag fra kl. 05.00 til kl. 15.00 og søndag fra kl. 05.00 til kl. 18.00, og ønsker alle American Express Centurion- og Platinum-medlemmer velkommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.