Flyplass Flyselskap

Norwegian gjenåpner basen på Gran Canaria med to fly

kvoteforpliktelser rettslig avklaring Vellykket rekonstruksjon permitterer ansatte rundt 3000 inngår avtale med Politiet Norwegian gjenåpner
Norwegian Boeing 737-800. Pressefoto: Norwegian

Norwegian gjenåpner Gran Canaria som base med to Boeing 737-fly på Las Palmas Airport fra oktober 2024. Flyselskapet vil ansette mellom 80 og 120 personer. Selskapet vil operere flyvninger fra Las Palmas til Stockholm, Oslo (Gardermoen og Torp Sandefjord), og Göteborg.

Las Palmas vil bli Norwegian sin fjerde permanente base i Spania etter Alicante, Barcelona og Malaga, i tillegg til deres sommerbase i Palma de Mallorca.

Med gjenåpningen av basen på Gran Canaria, vil Norwegian ytterligere styrke reisemulighetene for både lokale innbyggere og turister som ønsker å besøke denne populære feriedestinasjonen. Ved å tilby direkteflyvninger til og fra Gran Canaria til flere store skandinaviske byer, gjør Norwegian det enklere og mer tilgjengelig for reisende å komme seg til øya og nyte alt den har å tilby.

Med denne kunngjøringen håper vi å øke forbindelsene med Kanariøyene slik at både våre norske reisende kan nyte klimaet og landskapene på Kanariøyene, og folket i Las Palmas kan oppleve den ville naturen i de nordiske landene.

Geir Karlsen, administrerende direktør i Norwegian.

Skandinaviske Forbindelser:

Norwegian vil tilby flyvninger fra Gran Canaria til flere viktige destinasjoner i Skandinavia, inkludert Stockholm, Oslo og Göteborg. Dette vil gi nordmenn, svensker og andre skandinaviske reisende en praktisk og prisgunstig måte å komme seg til Gran Canaria og nyte solen, strendene og det vakre landskapet.

Norwegian gjenåpner og ansetter

Gjenåpningen av basen på Gran Canaria vil ikke bare gi bedre reisemuligheter, men vil også skape arbeidsplasser for lokalsamfunnet. Norwegian planlegger å ansette et betydelig antall ansatte for å betjene de to flyene som vil være stasjonert på flyplassen. Dette vil gi en økonomisk stimulans til regionen og bidra til vekst og utvikling.

Til sommeren vil selskapet ha 79 ruter og 13 fly stasjonert i Spania. Med åpningen av ny base på Gran Canaria vil de ha fire faste baser i landet.

Fra før av har de baser i Alicante, Barcelona og Málaga. I tillegg kommer også sommerbasen på Palma de Mallorca.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.